atsiz_29 Üye blackdream666' Alıntı: kardes ben bunu yukleyemedm tele..guvenilmeyen saglayıcıdan alınan korumalı programlar yuklenemez diyor..nasıl düzelir bu?? Genişletmek için tıkla ... Bende 6120 c var ve onda da aynı sorunu verdi...
blackdream666' Alıntı: kardes ben bunu yukleyemedm tele..guvenilmeyen saglayıcıdan alınan korumalı programlar yuklenemez diyor..nasıl düzelir bu?? Genişletmek için tıkla ... Bende 6120 c var ve onda da aynı sorunu verdi...
sopa3 Üye sertifika sorunu diyo delircem ya:S arkadaşlar n79a yükleyemedim bir türlü lütfen yardımcı olurmusunuz.rompatch derken ne demek istiyolar.sertifikia hatası diyo ikide bir
sertifika sorunu diyo delircem ya:S arkadaşlar n79a yükleyemedim bir türlü lütfen yardımcı olurmusunuz.rompatch derken ne demek istiyolar.sertifikia hatası diyo ikide bir
cixi_cohcukx Üye deli gibi arıodum su programı sis dosyalı temalar var elımde n73 v.4 tel var ama sis açmıodu
_SiNeMm_ Üye guvenilmeyen saglayıcıdan alınan korumalı programlar yuklenemez diyo bende de aynen ama mutlaka da gerekli bu program...nasıl yapcam???
guvenilmeyen saglayıcıdan alınan korumalı programlar yuklenemez diyo bende de aynen ama mutlaka da gerekli bu program...nasıl yapcam???
hiwro Üye slm 6230i telefon kullanıyorum sms leri hafıza kartına yüklemek istiyorum hangi programı yüklemem gerek ?
slm 6230i telefon kullanıyorum sms leri hafıza kartına yüklemek istiyorum hangi programı yüklemem gerek ?
dilmarine Üye tskrlr --------------- Ekleme --------------- n73 sert sorununa yardımcı olabilecek var mı acaba?