Favorite Üye Konu Sahibi firariozkan07' Alıntı: emegine saglık ama,süresi geçmis!Telefonun tarihini degistirmekten usandım(((((( Genişletmek için tıkla ... Telefon tarihini 1 kere geri alıp kuracaksın tekrar tarihi eski haline getireceksin bumu zor olan şey.
firariozkan07' Alıntı: emegine saglık ama,süresi geçmis!Telefonun tarihini degistirmekten usandım(((((( Genişletmek için tıkla ... Telefon tarihini 1 kere geri alıp kuracaksın tekrar tarihi eski haline getireceksin bumu zor olan şey.
Favorite Üye Konu Sahibi owerseer' Alıntı: gelişmiş ayarlar-IPv4-DNS adresleri, kısmaından ; -Birincil Dns=4.2.2.0 -İkinci Dns=4.2.2.2 Genişletmek için tıkla ... Enteresan yerde paylaşım yapmışsın ama artık youtube'a girebiliyorum. Teşekkürler. Nerelerde aradım nerde çıktı karşıma.
owerseer' Alıntı: gelişmiş ayarlar-IPv4-DNS adresleri, kısmaından ; -Birincil Dns=4.2.2.0 -İkinci Dns=4.2.2.2 Genişletmek için tıkla ... Enteresan yerde paylaşım yapmışsın ama artık youtube'a girebiliyorum. Teşekkürler. Nerelerde aradım nerde çıktı karşıma.
chntmr Üye elıne saglık kardes. yanlız ben bu sertıfıkalam muhabbetını anlamadım.dolayısı ıle kuramadım yardımcı olursan sevınırım
elıne saglık kardes. yanlız ben bu sertıfıkalam muhabbetını anlamadım.dolayısı ıle kuramadım yardımcı olursan sevınırım
yavuzerol Üye arkadaşlar ben yüklüyorum ama sertifika hatası diyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevvinirim.tlf noka n73 ama ne yüklediysem sertifika hatası
arkadaşlar ben yüklüyorum ama sertifika hatası diyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevvinirim.tlf noka n73 ama ne yüklediysem sertifika hatası