Aziz™ Üye FExplorer 1.20 türkçe Telefonlar için bir dosya yöneticisi programı.Forumda bu versiyonunu göremedim.N70'te sorunsuz çalışıyor, herhangi şey bir istemez. Telefona kurmanız yeterli... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Telefonlar için bir dosya yöneticisi programı.Forumda bu versiyonunu göremedim.N70'te sorunsuz çalışıyor, herhangi şey bir istemez. Telefona kurmanız yeterli...
sevdaseyda Üye "Fexplorer yüklemesine izin verilmiyor" diyor ne yapmalıyım. yardım edermisininiz. (tel 5800, imza sertifika bişey yok. hacksiz.)
"Fexplorer yüklemesine izin verilmiyor" diyor ne yapmalıyım. yardım edermisininiz. (tel 5800, imza sertifika bişey yok. hacksiz.)
Aziz™ Üye sevdaseyda' Alıntı: "Fexplorer yüklemesine izin verilmiyor" diyor ne yapmalıyım. yardım edermisininiz. (tel 5800, imza sertifika bişey yok. hacksiz.) Genişletmek için tıkla ... kardeşim bu program s60v1 telefonları için geçerli bir program sen ise s60v5 telefonunda denemişsin.tabiki kabul etmez
sevdaseyda' Alıntı: "Fexplorer yüklemesine izin verilmiyor" diyor ne yapmalıyım. yardım edermisininiz. (tel 5800, imza sertifika bişey yok. hacksiz.) Genişletmek için tıkla ... kardeşim bu program s60v1 telefonları için geçerli bir program sen ise s60v5 telefonunda denemişsin.tabiki kabul etmez