Tavsiye Fenerbahçe [windows phone 8]

Konu Sahibi
Fenerbahçe [windows phone 8]
Bu uygulama ile Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili güncel haberlere tek yerden ulaşabilirsiniz...

Uygulama 1.2.0 sürümüne güncellenmiştir. Karakter hataları giderilmiş, haber kaynağı değiştirilmiştir.

Umarım Beğenirsiniz...

Windows Phone 8 için uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz;

Windows Phone 8 için uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz;

Son düzenleme:
Tepkiler: saynesim ve Rainesto
Elinize sağlık teşekkürler

Tepkiler: ceyhunkeklik
mağazada olan diğer uygulamadan farkı nedir yoksa bu oda güncelleme mi aldı

Konu Sahibi
mağazada olan diğer uygulamadan farkı nedir yoksa bu oda güncelleme mi aldı
Kısaca test edip görmeniz gerekiyor diyebilirim. 1.2.0 güncellemesi de onay sürecinde, bu güncelleme de geldiğinde çok daha iyi bir hal alacak. Yine de karar sizin...

Rainesto

Üye
Galatasaraylıyım ama wpnin gelişmesi için tüm programcıları destekliyorum eline sağlık

Kısaca test edip görmeniz gerekiyor diyebilirim. 1.2.0 güncellemesi de onay sürecinde, bu güncelleme de geldiğinde çok daha iyi bir hal alacak. Yine de karar sizin...
sizi eleştirmek için yazmadım eğer farklı uygulama ise hemen indiriyorum elinize sağlık

Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama güncellenmiştir. Bilginize...

Konu Sahibi
Uygulama 21 Ocak 2014 günü (Değişiklik olursa Microsoft tarafından tarafıma iletilecek) Spotlight (Öne Çıkanlar) kategorisinde görünecek bilgisini aldım. Bunun olmasında sizin desteklerinizin büyük bir payı var. Bu yüzden teşekkür etmeden geçemedim, destekleriniz ve ilginiz için hepinize teşekkürler

Tepkiler: bulutsuzgece ve saynesim
biz teşekkür ederiz başarılar..

saynesim

Üye
teşekkürler Ceyhun sana zahmet izmir takımların özelikle Göztepe sporun uygulamasın isteriz

Biz teşekkür ederiz, başarılı uygulamalarınızın devamını diliyorum.

Konu Sahibi
teşekkürler Ceyhun sana zahmet izmir takımların özelikle Göztepe sporun uygulamasın isteriz

Bir İzmir'li olarak bunu gözardı etmeyeceğim ama şu sıralar vakit sıkıntısı yaşıyorum maalesef, biraz gecikebilir ama yapacağımdan şüpheniz olmasın.

zirtvirt

Üye
Yaptığın Beşiktaş uygulaması da bildiğim kadarıyla en çok indirilen ve puan alan taraftar uygulaması öyle değil mi? Ama birkaç küçük hatalar var hala programın, umarım onları da düzeltirsin.

Konu Sahibi
Yaptığın Beşiktaş uygulaması da bildiğim kadarıyla en çok indirilen ve puan alan taraftar uygulaması öyle değil mi? Ama birkaç küçük hatalar var hala programın, umarım onları da düzeltirsin.

Evet en çok puan alan uygulamalarda 5. sırada, spor uygulamaları arasında 1. sırada Beşiktaş uygulaması (Oy Sayısı / Ortalama Puan Oranına Göre). Yapılan yorumlara göre eksikleri not alıyorum, ilk fırsatta o eksikler de giderilir.Microsoft'un Fenerbahçe ile bağlantısını çözemedim ama 21.01.2014 tarihinde "Öne Çıkanlar" kategorisinde yayınlanan "Fenerbahçe" uygulaması 27.01.2014 tarihinde yine aynı kategoride yayınlanacak... Arkadaşlar konuyu uyandırmış oldum ama 4 puan ve üstü 40 oy'a (review'e) ihtiyacım var, desteklerinizi bekliyorum. Arkadaşlar 24 review'e daha ihtiyacım var... Desteklerinizi bekliyorum

Tepkiler: bulutsuzgece
Ben değerlendirmişimdir diye tahmin ediyorum ama yine de bir tekrar bakayım