'Davut
Üye
-
Konu Sahibi
-
Semih 2 haftadır fenerin pozisyonu yok diyorsunda gaziantepte 11 kişi çakılı oynadı kontra atak oynadı maçı izledim adamlar ileri bile çıkmadı böyle takımlara gol atmak zordur nitekim guiza cezasahasından o golü atmasa maç berabere biterdi geçen fenerbahçe ile oynayan takımlar kontra atak futbol oynuyor açık futbol oynayan yokki guizanın Başında nerdeyse sabit 3 adam duruyor
Salih Baba™;2148892' Alıntı:Bu fenerin maçlarda bir şeye dikkat ettim eğer fener maçı önde götürüyorsa maçı 3 dk uzatıyorlar yok berabere veya yeniliyorsa en az 5 dk uzatıyorlar yapılan ayıp wallaha geçen bir maçları hatta 8 dakka uzatılmıştı 8 dakkalık bir uzatmaya gerekte yoktu tüm yorumcular bunu söylemişti bence hakemlerin bazıları feneri tuttuklarını çok belli ediyor ama bu sene fener şampiyon olamaz olsa olsa şampuan olur...
Salih Baba™;2148892' Alıntı:Bu fenerin maçlarda bir şeye dikkat ettim eğer fener maçı önde götürüyorsa maçı 3 dk uzatıyorlar yok berabere veya yeniliyorsa en az 5 dk uzatıyorlar yapılan ayıp wallaha geçen bir maçları hatta 8 dakka uzatılmıştı 8 dakkalık bir uzatmaya gerekte yoktu tüm yorumcular bunu söylemişti bence hakemlerin bazıları feneri tuttuklarını çok belli ediyor ama bu sene fener şampiyon olamaz olsa olsa şampuan olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?