ibonline Üye Originally posted by Gokhan43@Sep 25 2005, 09:07 PM Evet : Trabzon ve BJK , nereye gidiyor böyle [post=177353]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... beşik trabzon el ele birlikte kümeye :P
Originally posted by Gokhan43@Sep 25 2005, 09:07 PM Evet : Trabzon ve BJK , nereye gidiyor böyle [post=177353]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... beşik trabzon el ele birlikte kümeye :P
Kin_ittifak Üye Originally posted by ibonline+Sep 25 2005, 09:41 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(ibonline @ Sep 25 2005, 09:41 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Gokhan43@Sep 25 2005, 09:07 PM Evet : Trabzon ve BJK , nereye gidiyor böyle [post=177353]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... beşik trabzon el ele birlikte kümeye :P [post=177428]Quoted post[/post][/b][/quote] : bjk 2-0 yenilmiş ana valla bu bjk gecen seneki hale gidiyo..bu gidiste sivas ve karseri uefa kalırlar :
Originally posted by ibonline+Sep 25 2005, 09:41 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(ibonline @ Sep 25 2005, 09:41 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Gokhan43@Sep 25 2005, 09:07 PM Evet : Trabzon ve BJK , nereye gidiyor böyle [post=177353]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... beşik trabzon el ele birlikte kümeye :P [post=177428]Quoted post[/post][/b][/quote] : bjk 2-0 yenilmiş ana valla bu bjk gecen seneki hale gidiyo..bu gidiste sivas ve karseri uefa kalırlar :
ekolix Üye bence de ama besıktas mal möööö karsısında galıbıyet alacaktır buna mecburlar... emege saygı...
NeedLeFLuff Üye Konu Sahibi walla yaw yazık olacak rıza hocaya adam ne yapsın futbolcular beceremiyo adamın çıkıp gol atacak hali yok
walla yaw yazık olacak rıza hocaya adam ne yapsın futbolcular beceremiyo adamın çıkıp gol atacak hali yok
Roy Üye Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor takım..daha'da iyi olacaklar 4-5 haftaya kadar fark açılmaya başlar..bjk ile trabzonda kaybetti taşlar yerine oturuyor yavaş yavaş..
Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor takım..daha'da iyi olacaklar 4-5 haftaya kadar fark açılmaya başlar..bjk ile trabzonda kaybetti taşlar yerine oturuyor yavaş yavaş..
useless84 Üye arkadaslar biz besiktası bırakalımda acaba psv yi yenebilecek miyiz hafta onu oynadıgımız macı izldedim ve gercekten keyif aldım ;
arkadaslar biz besiktası bırakalımda acaba psv yi yenebilecek miyiz hafta onu oynadıgımız macı izldedim ve gercekten keyif aldım ;
useless84 Üye idda oranları bizen yana yanlıs hatırlamıyorsam bize 2.20 onlara ise 3.10 civarı veriyodu beteurope