ŞU AN avea prime 3000 dk heryöne 4 gb net 5000 sms 41 liraya kullanıyorum.ortalama 1000 dk konuşuyorum ama net anca yetiyor sms hiç kullanmıyorum.net için paketten vazgeçemiyorum sizce mantıklımı yaptıgım yardımcı olun.varmı neti çok 1000 dk olan bildğiniz paket
Avea faturalı kullanıyorum.
2 gb net.( Bazen yetmiyor. Bittiğinde hızı düsürülmüs nete devam. Extra ücret ödemiyorum.)
5000 sms var. (kullanmıyorum)
500 dk. Her yone konuşma
Avea intouch 3 telefon
Hepsi içinde 51 -52
Devir hesap devri gücüm ancak intouch 3 telefona yetti.
Hızı düsürülmüş nettede facebook ; twiter ; whatsap vb. Kullanıyorum. 100 mhz altına düşüyor. (Hız değer birimini yanlış yazmış olabilirim.)
ŞU AN avea prime 3000 dk heryöne 4 gb net 5000 sms 41 liraya kullanıyorum.ortalama 1000 dk konuşuyorum ama net anca yetiyor sms hiç kullanmıyorum.net için paketten vazgeçemiyorum sizce mantıklımı yaptıgım yardımcı olun.varmı neti çok 1000 dk olan bildğiniz paket
Yeni nesil 500 tarifesi
500dk her yöne
2000 sms her yöne
2GB adil kullanım olan sınırsız internet
30tl vergiler dâhil 3 yılı geçti aynı tarifedeyim
Kontrolü hat kullanırken aylık bu kadar kontör yüklememe rağmen internet paketi sms paketi falan derken Alo diyecek kontör kalmıyordu
Turk Telekom mobil faturasız ayrıca ilk yıl telsiz ücreti yok ben şebeke sorunu ile karşılaşmadım oturdugum bölgeden dolayı 750 dakika +1000 sms +5 GB internet+ haftada 2 gb internet hediye 35 tl