8 senelik vodafone maceram sınırsız internet paketini kapatinca bitti. onun yerine türkcelle geçtim 25 tl sınırsız internet + 16 tl konuşma paketi işimi görüyor . bu arada faturasız hat kullaniyorum
Türkcell faturasız bir dönem faturalı kullandım ancak hoşuma gitmedi bağımlı olmak taahhüt vermek felan ben canım sıkılınca değiştirmek isterim tarifeyi felan
Turkcell faturasız hat kullanıyorum. Sebebi ise öğrenci olduğum yıllarda bu iş için ayırmış olduğum bütçeyi aşmamak içindi. Okul biteli yıllar oldu ama alışkanlıktan olsa gerek ki faturasız kullanmaya hala devam ediyorum.
"Para var Huzur var" desem hattımı ve faturalı olduğumu tahmin edersiniz. Ona da bir odeme talimatı. Ohh! Mis valla. Cihazlarımı da hiçbir zaman tarife ile almam. Hep interneti ile alırım. Tarifemi de kafama,ihtiyaçlarıma gore değiştikçe surekli olarak değiştiririm. Türkcell Köyümdeki 3G+ İnternet(20-25Mbps) hızını veren Can operatör. Gerisi Heyecan. Gerenk yok.
turkcell ön ödemeli faturalı ile kıyaslarsak çok çok ucuz gnctrkcll lyim ve 1000 sms + 500 dk + 2 gb gündüz + 2 gb gece 25 tl bu tutar faturalıda 35- 45 arası ne gerek var ki ?