fast five offical game , oyununu link verebilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
fast five offical game , oyununu link verebilecek var mı ?
ideos x5 te calısan fast five offical game oyunu var onu bulabilen olursa bana indirme linkini atabilir mi ?

coacoa

Üye
htc yazanların önce apk indir kur sonra altında sd dosyasını indir sd dosyasını gamesolft yazan yere at oyna

----------Eklendi @ 00:02:22 ---------- Yazıldı @ 00:01:10 ----------

bırak bunları ps oyunları oyna

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
404 fount hatası veriyor sen bana bildigin guzel oyunları vereiblirmisin nfs shift gt race falan

coacoa

Üye
ALINTIDIR BuYaZ arkadaşımız tarafından çeşitli forumlarda verilmiş ideos x5 de denenmiş hepsi

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
abi oyun sorun degilde ben telefonu aldım arabada actım teli sarjı ceyrek civarıydı eve geldim falan oynadım %15 e indir sarja tak dedi 8 de taktım sımdı doluyor aldıgım telefoncu abi 12 saat sarj olsun dedi sımdı bırakyımmı sabah alyım pil ömrü falan kısalır mı ?

coacoa

Üye
ben 12 saat sarj etmedim sorun olucağını sanmıyorum ama için rahat edicekse yatarken kapat şarja tak

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ben 12 saat sarj etmedim sorun olucağını sanmıyorum ama için rahat edicekse yatarken kapat şarja tak
benım ıcınde sorun degilde annemgil tutturdu 12 saat olsun diye eger 8de taktım sabah alınca bi sorun olmuyacaksa madem dursun eger olucaksa sarjı %100 suan cıkarayım ?

coacoa

Üye
benım ıcınde sorun degilde annemgil tutturdu 12 saat olsun diye eger 8de taktım sabah alınca bi sorun olmuyacaksa madem dursun eger olucaksa sarjı 0 suan cıkarayım ?
yanlış anlamışım sarjı sıfırsa gece yatarken bırak sabah alırsın .. bu oyunlara bak şimdi çıkıyorum yarında ps emu ve oyunlarını paylaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...