Anıl Umut Emekli Yönetici servan yat biraz durumunu iyi görmüyorum fark ettimde servan birazdan pc başında yatıp kalır
Pure Life Üye safakk' Alıntı: dikkat ettimde bazı insanlar çok hoduk oluyor.... Genişletmek için tıkla ... fark ettimde sinirlisin
safakk' Alıntı: dikkat ettimde bazı insanlar çok hoduk oluyor.... Genişletmek için tıkla ... fark ettimde sinirlisin
Mustafa Furkan Üye seli84' Alıntı: bence değiştireceksen bile imzana aktar çok güzel avatar Genişletmek için tıkla ... Farkettim de Yorumuma Cevap Yazmışsın AbLam Çok SağoL.. İmzaya Taşımiicam da Geçici oLarak Değiştirecem.. Yeğenimin Resmi KaLsın Biraz..
seli84' Alıntı: bence değiştireceksen bile imzana aktar çok güzel avatar Genişletmek için tıkla ... Farkettim de Yorumuma Cevap Yazmışsın AbLam Çok SağoL.. İmzaya Taşımiicam da Geçici oLarak Değiştirecem.. Yeğenimin Resmi KaLsın Biraz..
Pure Life Üye CEREN' Alıntı: fark ettimde;maxinin eski tadı tuzu yok Genişletmek için tıkla ... farkeetimde bütün eski üyeler böyle söylüyor peki neden boyle düşünüyorsunuz
CEREN' Alıntı: fark ettimde;maxinin eski tadı tuzu yok Genişletmek için tıkla ... farkeetimde bütün eski üyeler böyle söylüyor peki neden boyle düşünüyorsunuz
grafikseli 84 Üye MSinaL' Alıntı: Farkettim de Yorumuma Cevap Yazmışsın AbLam Çok SağoL.. İmzaya Taşımiicam da Geçici oLarak Değiştirecem.. Yeğenimin Resmi KaLsın Biraz.. Genişletmek için tıkla ... ben daha önceki avatar için dedim di bu avatar ,ı sil bence yada altına maşallah falan yaz...yazık nazar değmesin ya....maşalllah çok şirin
MSinaL' Alıntı: Farkettim de Yorumuma Cevap Yazmışsın AbLam Çok SağoL.. İmzaya Taşımiicam da Geçici oLarak Değiştirecem.. Yeğenimin Resmi KaLsın Biraz.. Genişletmek için tıkla ... ben daha önceki avatar için dedim di bu avatar ,ı sil bence yada altına maşallah falan yaz...yazık nazar değmesin ya....maşalllah çok şirin
Mustafa Furkan Üye seli84' Alıntı: ben daha önceki avatar için dedim di bu avatar ,ı sil bence yada altına maşallah falan yaz...yazık nazar değmesin ya....maşalllah çok şirin Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Ablacım.. Valla Haklısın Nazar Falan Değer.. Bir de Fotoğrafta Değil de Kucağında Gör Çok Tatlı Ya.. Efecan Gibi
seli84' Alıntı: ben daha önceki avatar için dedim di bu avatar ,ı sil bence yada altına maşallah falan yaz...yazık nazar değmesin ya....maşalllah çok şirin Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Ablacım.. Valla Haklısın Nazar Falan Değer.. Bir de Fotoğrafta Değil de Kucağında Gör Çok Tatlı Ya.. Efecan Gibi
CEREN Üye iremm' Alıntı: fark ettimde boğucu bi sıcak var Genişletmek için tıkla ... ne sıcağı yaw yagmur var burda üşüdüm ben fark ettimde yagmur ne güsel yağıyor
iremm' Alıntı: fark ettimde boğucu bi sıcak var Genişletmek için tıkla ... ne sıcağı yaw yagmur var burda üşüdüm ben fark ettimde yagmur ne güsel yağıyor
iremm Üye Konu Sahibi 35caldion' Alıntı: fark ettimde irem şu an bu konuyu okuyor D Genişletmek için tıkla ... fark ettimde biri beni gözetliyor
35caldion' Alıntı: fark ettimde irem şu an bu konuyu okuyor D Genişletmek için tıkla ... fark ettimde biri beni gözetliyor