redfoxqq
Üye
Onlar aklını kullanamadı diye çocukları sonucuna katlanıyo işte dünyadaki adalet. Bence haline şükret. Kapitalizmi ve bencilliği o kadar benimsemeyin bunlar bizim gibi bi millete yakışmayan şeylerOlumsuz düşünüyorsun. Daha iyisini istemek modern dünyaya ayak uydurmak akıla önem vermek varken bu insanlar zaman kaybı... Üzgünüm ama onlar akıllarını kullanamadı beyaz adamlar akılını kullandı. Bugün ki Avrupa kıtasına bak bir de Afrika'ya bak... Unutma hepsi aynı yerden başladı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yanlş anladn şükür et derken sadece şükür et demedim . Ama sonra da fakirim diye pc almaya çalışıyorsun. Yani herşeyi kendine göre ayarlaman lazm. Pc de alabilirsn tabi ki ama uçuk fiyatlarda uçuk özellikli şeyler istemen de biraz hayalperestlik olur. Gerçekçi hedefler koyarsan daha başarılı olursn. Yine yanlş anlamaŞükür etmek nedir? Şu anda ibadet için gelen insanların parasını harcayan petrol satan çölde güneş ışığından enerji üretip satan kısacası hiç bir şey yaratıcılık bilim gelişimle alakası olmayan arapların bir deyimi.... O koşullar bende de olsaydı bende şükür ederim ama bir afrikalı bizim için neyse. Bir afrikalı için de biz oyuz. Ha çalışma yat çabalama elimde ki ile yetin şükür et o senin tercihin
konu gereksizlere taşınmış
Böbreğini sat
10000 dolarMuhteşem bir fikir bende 8-10 tane vardır herhalde tanesini kaçtan alıyorlar???
İkisini sat gerisi kolay5ini satsam 50 bin onunla kıbrısa pokere gitsem bay be çok iyi haa
böbreğini bana yolla satayımBeyler benim için bi birer böbrek satın..
@fireslashex böbrek lazım. Gazeteye sarıp getir.Beyler benim için bi birer böbrek satın..
Iyy çok hijyeniksin@fireslashex böbrek lazım. Gazeteye sarıp getir.
Müessesemizde hijyen esastır efenim.Iyy çok hijyeniksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?