Fakirken bilgisayar nasıl alınır ?

redfoxqq

Üye
Onlar aklını kullanamadı diye çocukları sonucuna katlanıyo işte dünyadaki adalet. Bence haline şükret. Kapitalizmi ve bencilliği o kadar benimsemeyin bunlar bizim gibi bi millete yakışmayan şeyler

Konu Sahibi
Şükür etmek nedir? Şu anda ibadet için gelen insanların parasını harcayan petrol satan çölde güneş ışığından enerji üretip satan kısacası hiç bir şey yaratıcılık bilim gelişimle alakası olmayan arapların bir deyimi.... O koşullar bende de olsaydı bende şükür ederim ama bir afrikalı bizim için neyse. Bir afrikalı için de biz oyuz. Ha çalışma yat çabalama elimde ki ile yetin şükür et o senin tercihin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Bessonnitsa
1 senede o parayı anca toplarsın

redfoxqq

Üye
Yanlş anladn şükür et derken sadece şükür et demedim . Ama sonra da fakirim diye pc almaya çalışıyorsun. Yani herşeyi kendine göre ayarlaman lazm. Pc de alabilirsn tabi ki ama uçuk fiyatlarda uçuk özellikli şeyler istemen de biraz hayalperestlik olur. Gerçekçi hedefler koyarsan daha başarılı olursn. Yine yanlş anlama sadece fikirlerimi söylüyorm

NEXUS

Üye
konu gereksizlere taşınmış

KayraBey

Üye
İçi boş konuların sonu budur.

Tepkiler: codblackops2, .NeXuS. ve redfoxqq
Böbreğini sat

Tepkiler: -Heisenberg-

Oğuzhan

Üye
Cal gitsin anasini satayim. Polise yakalanmazsan ve cehennem yoksa her turlu kardasin.

Konu Sahibi
5ini satsam 50 bin onunla kıbrısa pokere gitsem bay be çok iyi haa

Tüm yazılanları okudum, breh breh breh

Tepkiler: .NeXuS.
    Konu Sahibi
Beyler benim için bi birer böbrek satın..

Tepkiler: .NeXuS.