Fakirken bilgisayar nasıl alınır ?

Tuna-TR

Üye
Fakirken yani fakir olduğum zaman demişsin buradan fakir olmadığın ortaya çıkıyor. Bırak da bunu fakir olduğun zaman düşün

Tepkiler: Umur dağlar

KayraBey

Üye
Artık onlar düşünsün haydi çocuklar son 5 dakika

Tepkiler: Umur dağlar

0MG90

Üye
Rüyanda alırsın

Konu Sahibi
Uyudum ama o kadar fakirim ki uykumu bile alamadım ya beyler cidden euro 3 lira olmuş 4.nesil işlemciler var fiyatlar uçuk ya... :/

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: -Emre

redfoxqq

Üye
Adam hem fakirim diyo hem de 4500tl lik pc istiyo yuh

0MG90

Üye
Bende fakirim Macbook Air, iPad Air ve iPod Touch 6 yı istiyorum o zaman

Tepkiler: -Heisenberg-, .NeXuS. ve OttomaN TigeR
Git Sultanahmet'e aç bir mendil

Tepkiler: -Heisenberg-, .NeXuS. ve İbrahimEsşiz44
günde 5 vakitte caminin önünde dilen her seferde 5 kağıt kazan öyle öyle paranı toplarsın

Tepkiler: -Heisenberg-
    Konu Sahibi
Ya beyler bir çözüm yolu söyleyin bakın Battlefield hardline geliyor muhteşem gibi... Onu ultra da bitirmek istiyorum hatta 200$ verip online bile oynayabilirim tabi bunun için 4500₺ bir notebook ve 200$ lazım...

Tuna-TR

Üye
Fakir olsan ilk karnımı nasıl doyuracağım diye düşünürdün konu kilit pls

Tepkiler: İbrahimEsşiz44 ve -Heisenberg-

-Emre

Üye
İnsanları, maaşının 2 katına telefon alan bir ülkede böyle çıkıntıların olması son derece normal. Adam gelmiş dalga geçiyor. Sen fakirliğin ne olduğunu biliyon mu ???

Tepkiler: -Heisenberg-
    Konu Sahibi
Fakirlik çevrende ki insanlardan kötü durumda olmak - benim çevremi arkadaşları görsen var ya dudak uçuklatırsın

Konu Sahibi
Ben okula 2 km yürüyerek gidiyorum adam 1000rr ile gidiyor birisi Mercedesle falan... Millette canavar bilgisayarlar var ben internete gidip liselilerin yaratıcı küfürlerini dinleyerek yapışkan farelerle dengesiz pinglerle yaşamaya çalışıyorum

Tepkiler: İbrahimEsşiz44

UpOneTR

Üye
Ölü numarası yap.

Tepkiler: İbrahimEsşiz44

Tuna-TR

Üye

Resme iyi bak. Sence bunlar niye sıraya girmiş leptop için mi telefon için mi hayır peki ne için olabilir hı söylesene bana fakirlikten bahsetme

Tepkiler: İbrahimEsşiz44 ve RE_STaRT
    Konu Sahibi

Resme iyi bak. Sence bunlar niye sıraya girmiş leptop için mi telefon için mi hayır peki ne için olabilir hı söylesene bana fakirlikten bahsetme

Olumsuz düşünüyorsun. Daha iyisini istemek modern dünyaya ayak uydurmak akıla önem vermek varken bu insanlar zaman kaybı... Üzgünüm ama onlar akıllarını kullanamadı beyaz adamlar akılını kullandı. Bugün ki Avrupa kıtasına bak bir de Afrika'ya bak... Unutma hepsi aynı yerden başladı

Tepkiler: Bessonnitsa