ufkkra Üye arkadaşlar uygulama erişimn izin yok yazıyor bunu ayarlamayı bilen bir arkadaş yardım edebilirmi lütven..
arkadaşlar uygulama erişimn izin yok yazıyor bunu ayarlamayı bilen bir arkadaş yardım edebilirmi lütven..
red_dragon_70 Üye ufkkra' Alıntı: arkadaşlar uygulama erişimn izin yok yazıyor bunu ayarlamayı bilen bir arkadaş yardım edebilirmi lütven.. Genişletmek için tıkla ... uygulama erişimi-veri eişimi-veri ekle düzelt-her zaman sor yaptın mı tamamdır
ufkkra' Alıntı: arkadaşlar uygulama erişimn izin yok yazıyor bunu ayarlamayı bilen bir arkadaş yardım edebilirmi lütven.. Genişletmek için tıkla ... uygulama erişimi-veri eişimi-veri ekle düzelt-her zaman sor yaptın mı tamamdır
red_dragon_70 Üye ufaklik00' Alıntı: eline sağlık,saolasın Genişletmek için tıkla ... yardım edebildiysek ne mutlu
bora1harika2 Üye arkadaşım senin paylaşımların bana ilaç gibi gelio ve bu arda hellboy nickle moby fexpler senmi yaptın ciddet kaliteli paylaşım + rep verebilsek keşke benden sana +10 rep:D.D:
arkadaşım senin paylaşımların bana ilaç gibi gelio ve bu arda hellboy nickle moby fexpler senmi yaptın ciddet kaliteli paylaşım + rep verebilsek keşke benden sana +10 rep:D.D:
sallagitsin1 Üye arkadaş haklı 6300daçalışmıyor --------------- Ekleme --------------- birtek load özelliği çalışıyor oda adamı delşi ediyor 1000 tane soru soruyor
arkadaş haklı 6300daçalışmıyor --------------- Ekleme --------------- birtek load özelliği çalışıyor oda adamı delşi ediyor 1000 tane soru soruyor
batu4444 Üye ya ben girdim ama seçenekte loada basıyorum (uygulama erişimi izin yok olarak belirlendi) diyo.napcam yardım --------------- Ekleme --------------- olmuyo
ya ben girdim ama seçenekte loada basıyorum (uygulama erişimi izin yok olarak belirlendi) diyo.napcam yardım --------------- Ekleme --------------- olmuyo
cemsand Üye red_dragon_70' Alıntı: uygulama erişimi-veri eişimi-veri ekle düzelt-her zaman sor yaptın mı tamamdır Genişletmek için tıkla ... Nerede Bunlar ? Telefon Ayarlarında yok..Programda da yok
red_dragon_70' Alıntı: uygulama erişimi-veri eişimi-veri ekle düzelt-her zaman sor yaptın mı tamamdır Genişletmek için tıkla ... Nerede Bunlar ? Telefon Ayarlarında yok..Programda da yok
deve Üye telefona yükledim programı ama ayarları yapamadım heralde bi yardımcı olurmsnz telfon modeli=6125
lamack12 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hızına hız kat |||| saolun abiler ablalar kardeşler teyzeler amcalar nineler büyükbabalar halalar dayılar EMEĞE SAYGI ELLERE SAĞLIKkKkKkKkKkK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hızına hız kat |||| saolun abiler ablalar kardeşler teyzeler amcalar nineler büyükbabalar halalar dayılar EMEĞE SAYGI ELLERE SAĞLIKkKkKkKkKkK
Roxx Üye ya dakka başı "uygulamanın buradaki verileri düzenlemesine ve yeni veri eklemesine izin ver" falan diyo ... bunu engelleyemiyoz mu :S
ya dakka başı "uygulamanın buradaki verileri düzenlemesine ve yeni veri eklemesine izin ver" falan diyo ... bunu engelleyemiyoz mu :S