remzi33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ayarlar/ Hesaplar/ E-Postanız ve Hesaplarınız menüsünde diğer uygulamalar tarafından kullanılan hesaplar gösteriliyor alt tarafta. Oradan facebook hesabına tıkla ve yönet'i seç. Açılan sayfada uygulama ve hesabı kullanan başka bir uygulama varsa onu iptal et.@papakudioflu her şeyi denedim, telefonda arkaplan ayarları, pil tasarrufundaki izinler, masaüstü facebook'ta bildirim ayarları vs vs.. ama çözüm yok. Hâlâ bildirim gelmiyor.
Bahsettiğiniz ayarları kontrol ettim. Açılan sayfada her hangi bir uygulama yokAyarlar/ Hesaplar/ E-Postanız ve Hesaplarınız menüsünde diğer uygulamalar tarafından kullanılan hesaplar gösteriliyor alt tarafta. Oradan facebook hesabına tıkla ve yönet'i seç. Açılan sayfada uygulama ve hesabı kullanan başka bir uygulama varsa onu iptal et.
Valla hocam şunu söyleyeyim. Win10'dan önce de gelmiyordu. Insider'dan dolayı defalarca formatladım, güncelledim telefonu. Şuan L930 var öncesinde L920 vardı onda da gelmiyordu bildirimler. Uygulamayla yada telefonla değil de benim hesapla alakalı olduğunu düşünüyorum. Yine de dediğinizi bir deneyeyim.bütün Facebook uygulamalarını kaldırıp depolamadan diğer kısmını temizleyip soft format attıktan sonra facebook beta uygulamasını tekrar yüklemekten başka çare gelmiyor aklıma.
Maalesef hayır. Hiçbir şekilde bildirim gelmiyor. PC'ye yeni Facebook Beta uygulamasını kurdum ama o da hiç açılmıyor. Ordan deneyecektim bi degeldi mi?
hocam bendede gelmiyordu pil tasarffunda arka planda çalışmayı etkinleştirmemişim normal facebook kullanıyorum gelmeye başladı sendede arka planda çalışmaz izni iptal olma ihtimalin varmı yoksa oda mı açıkMaalesef hayır. Hiçbir şekilde bildirim gelmiyor. PC'ye yeni Facebook Beta uygulamasını kurdum ama o da hiç açılmıyor. Ordan deneyecektim bi de
Hocam o da açık yahocam bendede gelmiyordu pil tasarffunda arka planda çalışmayı etkinleştirmemişim normal facebook kullanıyorum gelmeye başladı sendede arka planda çalışmaz izni iptal olma ihtimalin varmı yoksa oda mı açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?