ॐOsMaN Üye facebook sohbet programı Türkçe By_OsMaN Forumda daha önce bir arkadaşımız paylaşmıştı ben yaptım diye ama gördümki yapılmamış üzerinde çalıştım ve artık sizinle paylaşıyorum daha eksiklerim var ama olsun siz msj yazın eksik yerleri güncelleyim [QR]OsMaN[/QR] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Forumda daha önce bir arkadaşımız paylaşmıştı ben yaptım diye ama gördümki yapılmamış üzerinde çalıştım ve artık sizinle paylaşıyorum daha eksiklerim var ama olsun siz msj yazın eksik yerleri güncelleyim [QR]OsMaN[/QR] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tempestshine Üye ॐOsMaN;4440474' Alıntı: linki yeniledim fakat yöneticiler eklenti olarak almazsa yine silinecektir Genişletmek için tıkla ... Bu bölüme bakan olmadığı için büyük ihtimalle yine silinecek
ॐOsMaN;4440474' Alıntı: linki yeniledim fakat yöneticiler eklenti olarak almazsa yine silinecektir Genişletmek için tıkla ... Bu bölüme bakan olmadığı için büyük ihtimalle yine silinecek
fbfaruk12 Üye face me girdim sonra ne yapacağım ülkeni seç falan dio seçtim . çevrimiçi arkadaşlarımı nasıl goreceğim yardımm
face me girdim sonra ne yapacağım ülkeni seç falan dio seçtim . çevrimiçi arkadaşlarımı nasıl goreceğim yardımm
ॐOsMaN Üye Arkadaşlar ülke falan seçmenize gerek yok online arkadaşlarınız olduğu zaman zaten ekranda beliriyor arkadaş bul kısmına girmeyin..
Arkadaşlar ülke falan seçmenize gerek yok online arkadaşlarınız olduğu zaman zaten ekranda beliriyor arkadaş bul kısmına girmeyin..