o_ğuzhan Üye arkdslar 0.facebook.com die grin cepten kontr olmadı zmn grin hmen grer kntr fln yoksa hç bise yemez ama kntr olmasın cebinizde.
arkdslar 0.facebook.com die grin cepten kontr olmadı zmn grin hmen grer kntr fln yoksa hç bise yemez ama kntr olmasın cebinizde.
semih996 Üye facebookta resmleri falan goremyorum video paylaşamyorum, bedava kullanıyorum ve hAttım avea, varmıdır bir çözüm acaba ?
facebookta resmleri falan goremyorum video paylaşamyorum, bedava kullanıyorum ve hAttım avea, varmıdır bir çözüm acaba ?
teaports Üye programı telefonumda yükle diyorum işlem iptal edildi diyor. program bozuk yada güncelleme gibi birşey istiyor.
programı telefonumda yükle diyorum işlem iptal edildi diyor. program bozuk yada güncelleme gibi birşey istiyor.
aabLuka Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben burdakı programı arıom yardımcı olablr mısınz
Heroata Üye Programın boyutuna bakıldığında anladım ki SANIRIM bu programı açınca sadece facebook web sitesine yönleniyorsunuz sanırım ama bi indiryim
Programın boyutuna bakıldığında anladım ki SANIRIM bu programı açınca sadece facebook web sitesine yönleniyorsunuz sanırım ama bi indiryim