ykpknl Üye TheLastWarrior' Alıntı: Güncellemeleri kaldırmış olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Yooo surum falan hep aynii ama gorunum eski en guncel surum bndekide
TheLastWarrior' Alıntı: Güncellemeleri kaldırmış olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Yooo surum falan hep aynii ama gorunum eski en guncel surum bndekide
nanotex Üye Joker' Alıntı: Yeni bir tasarımı deniyor olabilirler. Genişletmek için tıkla ... Mobilde bir değişiklik olmayacakmış
Joker' Alıntı: Yeni bir tasarımı deniyor olabilirler. Genişletmek için tıkla ... Mobilde bir değişiklik olmayacakmış
Ali58_58 Üye stabilleşme söz konusu menülerdeki bu nasıl anlatsam 4.4 ile başlayan çılgınlığı facebookta kullandı ama stabil kullanım sunuyor
stabilleşme söz konusu menülerdeki bu nasıl anlatsam 4.4 ile başlayan çılgınlığı facebookta kullandı ama stabil kullanım sunuyor
ykpknl Üye Ali58_58' Alıntı: stabilleşme söz konusu menülerdeki bu nasıl anlatsam 4.4 ile başlayan çılgınlığı facebookta kullandı ama stabil kullanım sunuyor[/quote Ya simdi bi degisiklik olsaa android surumu farkedecekmii ? Genişletmek için tıkla ...
Ali58_58' Alıntı: stabilleşme söz konusu menülerdeki bu nasıl anlatsam 4.4 ile başlayan çılgınlığı facebookta kullandı ama stabil kullanım sunuyor[/quote Ya simdi bi degisiklik olsaa android surumu farkedecekmii ? Genişletmek için tıkla ...
yakupb03 Üye 0MG90' Alıntı: Yeni üyelere mi veriyorlar acaba o tasarımı? Genişletmek için tıkla ... Mantıklı.. Çünkü bende de hiç olmadı :-)
0MG90' Alıntı: Yeni üyelere mi veriyorlar acaba o tasarımı? Genişletmek için tıkla ... Mantıklı.. Çünkü bende de hiç olmadı :-)
LimePie Üye kosigin' Alıntı: Yeni gorunumde en yeniler secenegi nerde bulamadim da Genişletmek için tıkla ... Sende yeni görünüm varmı
kosigin' Alıntı: Yeni gorunumde en yeniler secenegi nerde bulamadim da Genişletmek için tıkla ... Sende yeni görünüm varmı
kosigin Üye Zaten guncel guncelle yazmiyoBen tsk ederim kosigin' Alıntı: Yeni gorunumde en yeniler secenegi nerde bulamadim da Genişletmek için tıkla ... Bilen yok mu
Zaten guncel guncelle yazmiyoBen tsk ederim kosigin' Alıntı: Yeni gorunumde en yeniler secenegi nerde bulamadim da Genişletmek için tıkla ... Bilen yok mu