Facebook Giremiyorum.

arkadaşlar bnm tlfnm nokia 3500c operayıda kendi browserinide dndm ikiside girmedi tlfnn desteklemediğini düşünmüyorum ama niye girmiyo anlamış değilim

Arkadaşım ben Bu konuda biraz bilgi sahibiyim sana yardımcı oluyum
Sanırım operatörün Turkcell.Gsm'nde öyle yazıyor
Türkcell wap ayarlarını söylüyorum

NOKIA

TURKCELL WAP

GPRS AYARLARI
Menü
Ayarlar
Yapılandırma
Kişisel Yapılan. Ayarlar
Seçenek
Yeni Ekle
Web
Hesap İsmi:Turkcell WAP
Ana SAyfa:
Kullanıcı İsmi:Bu Alana Bilgi Gİrişi Yapılmaycak
Şifre:Bu Alana Bilgi Gİrişi Yapılmaycak
Tercih. ed. erş. nk. Kul.:Hayır
Erişim nok. Ayarları
Yakın Kopya:Etkin
Yajkın Kopya Adresi:212.242.234.168
Yakın Kopya Bağl. Nok.:8080
Veri Taşıyıcı:Paket Veri
Taşıyıcı Ayarları
Paket Veri Eriş. Nok:wap
Ağ Türü:IPv4
Doğrulama Türü:Normal
Kullanıcı İsmi:gprs
Şifre:gprs
WAP'a Bağlanmak İçin
Menü
Web
Ana Sayfa

Bir teşekkürü Borç bilirim "

Amaç FOrum Kralı Olmak

zaim35

Üye
yha kardeş ben her bi bo.. denedim olmuo bi yardım 0.facebook diom başka siteye gidiyo kaç param varsa birden yiyio gecen 52 tl vardı hepsini birden yedi xS xS

4MaGuS

Üye
kardeş resimli facebooka normal girmek istersen bolt tarayıcı dene normal pc gibi girersin hatta ordan yazışa biliyorsun denemiştir %100 çalışıyor n73 de

o para biraz gider sonra düzelir bak görürsn

Arkadaşlar bende Nokia C3 var bende aynı sorunu yaşıyordum. Tarayıcı ( Opera Mini ) üzerinden girince her girişte 50kr. ücret alıyor. ''MUSTAFA199624'' arkadaşımızın dediği gibi denedim ve artık hiçbir ücret ödemeden girebiliyorum. Opera Mini'yi ise sadece Wİ-Fİ bağlantılarında kullanıyorum.

Tesekkürler.
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1833055/mustafa199624/

arkadaşım m.faceboku dene e250 de ole giriyo belki ondada oel girer

Off benım telefonum eskıden giriyodu. Artık adres gecerlı degıl dıyo dogruda yazıyorum turkcellm Wap yaptım ama olmuyyoo !

~HaDeS~

Üye
byler beninkide avea 5228 0.facebook a giremıorum desteklemior felan dio en son cıkan tellerden biri ben 7610 la giriodum çok anlamsız bi yazı bendede kontor yiyio girmıo bi yardım edin

Nokıa 6300 telefonumla her internet adresine giriyorum yanlız 0.facebook a giremiyordum....servis kullanılamıyor,sayfa bağlantısı yok gibi şeyler çıkyordu karşıma....
Turkcell müşteri hizmetleri bilişim servisiyle görüştüm..
Dediler ki sorun sizde değil.....internet hizmetlerinde teknik sorun yaşanıyor...bazıları ulaşabiliyor bazılarıda ulaşamıyor...en yakın zamanda çözümlenecek dediler...bekliyoruz..
Arkadaşlar telefonunuzu o kadar kurcalamayın.... Başka adreslere giripte paralarınız boş yere ziyan olmasın....
Olmuyorsa bekleyin....ben öyle yapıyorum....

ofke81

Üye

Helal kardesim sana surda adam akıllı bi tek cevap veren sensin aradımız cevapları böle bekliorz

avea lılara 0.facebook bedava
vodafonluılara m.facebook bedava

Önemli değil arkadaşlar.Yapamayan arkadaşlar var galiba benim dediğim yolu deneyin.

Detaylı olarak anlatıyım. Benim telefonum Nokia 2700.Facebooka bedava girebilmek için direk siteye ulaşmanız lazım.Tarayıcıdan girersen TL alır.Bu direk adresten girme nokialarda bulunmuyor gibi gözüküyor,ama var Bu yolu yaparsanız rahat ve bedava şekilde kullanabilirsiniz. Menü/Medya/Müzik çalar/Seçenek/İndirilenler/Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.Kolay yoldan girmek için Menü/İnternet/Web servisleri/facebook ana sayfa.

dediğim yolu deneyin mutlaka olacaktır.

!furkan!

Üye
iphone 3g kulanıorum hattım avea 0.facebook a giremiorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı?