Samizel Destan
Üye
-
Konu Sahibi
-
En yeniler kismini ben bulmustum ama nasildi tam hatirlamiyorum. Performans acisindan cok hizli olmus.Haber kaynağı bölümünde en yeniler kısmı yok bulamadım. Ama tasarım hoşuma gitti. Fakat kaldırdım
Şu an en yenisi bu zaten.Tasarım super resmi uygulama hiç bunun yanında ama en yenileri bulsam tamam olacak.
Kaç yıl önce facebooka üye oldun?Yükledim ama böyle görünmüyor yine eskisi gibi görünüyor
Bende de eskisi gibi görünüyor arkadaşa sorduğun soruyu ben kendim için cvplayayım. 7-8 sene olmuştur heralde üyaliğim. Neden?Kaç yıl önce facebooka üye oldun?
Bu hâlini 5 yıl önce ve 5 yıldan sonra üye olmuşlar kullanabiliyor. Yani sen eski üye olduğun için eskisini kullanacaksın.Bende de eskisi gibi görünüyor arkadaşa sorduğun soruyu ben kendim için cvplayayım. 7-8 sene olmuştur heralde üyaliğim. Neden?
Kaç yıl önce facebooka üye oldun?
Şimdi bişe dicektim ama kalsin sen anladin..[/QUOTE]ürteza16, post: 6927590, member: 2482016"]Kaç yıl önce facebooka üye oldun?
Haber kaynağı bölümünde en yeniler demek istemiştim.Şu an en yenisi bu zaten.
Haber kaynağı bölümünde en yeniler kısmı yok bulamadım. Ama tasarım hoşuma gitti. Fakat kaldırdım
Ben yenisini kullanmak istiyorum yapamaz mıyım.Bu hâlini 5 yıl önce ve 5 yıldan sonra üye olmuşlar kullanabiliyor. Yani sen eski üye olduğun için eskisini kullanacaksın.
Facebook düzeltene kadar hayırBen yenisini kullanmak istiyorum yapamaz mıyım.
Bu ne biçim anlayış bu ne serkeş hayat lanet olsun bu sevgim lanet olsun sana...Facebook düzeltene kadar hayır
Yok arkadaşım tam olarak neyin altında, veya üstünde ne varDostum en sağdaki yere tıkla altlarda yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?