RedColt
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben denedim ama mesajlar yok bu kötü olmş bide fotoğraf albümlerimi açamıyorum. hata verip ana menüye dönüyo.
----------Eklendi @ 18:36:02 ---------- Yazıldı @ 18:35:39 ----------
chat olayı güzeldi ama
----------Eklendi @ 18:38:46 ---------- Yazıldı @ 18:36:02 ----------
az önce giridm albümleri actı sorun yok. keşke mesajlar olsaydı ama
pardon ya yanlış bilgilendirdim. bendeki eski sürümde msj yok bu yeni sürürm bunda varmış.. ama widget yine yok galiba
tam anlamadım ama bu mu?www.maxicep.com/symbian-3-diger-int...-3-symbianos-3-signed-459023.html#post3481421
----------Eklendi @ 19:11:47 ---------- Yazıldı @ 19:10:23 ----------
yadawww.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/facebook-v2-00-0-j2me-516017.html#post3588781
----------Eklendi @ 19:12:49 ---------- Yazıldı @ 19:11:47 ----------
www.maxicep.com/symbian-3-diger-int...-2-b-symbian-3-signed-516764.html#post3593147
kesin budur
önmli değil. o da değilse söyle bakarız başka
----------Eklendi @ 19:25:41 ---------- Yazıldı @ 19:23:24 ----------
3.daha iyi geldi bana bi dene bence
fMobi'de Widget desteği şu anda yok. Uygulamayı neredeyse her gün güncelliyor ve en iyi Facebook uygulaması olduğunu söylüyor. Yakında wigdet desteği gelebilir yani.ya niye hepsini birden koyamıyorlar . mesajları koymamışlar bundada
widget olarak kullanabiliyor muyuz?
var da.. bi sorun var mesaj yazamıyorum. sadece mesajları okuyabiliyorum çok saçma nokia da adam gibi bşey yapmıyoki..
fMobi'de Widget desteği şu anda yok. Uygulamayı neredeyse her gün güncelliyor ve en iyi Facebook uygulaması olduğunu söylüyor. Yakında wigdet desteği gelebilir yani.
fmobi'de mesajları görysn cevap yazamıysn ne sacma bsey ya
gerilemiyo ya 1.00 da gelen kutusu yoktu ama son sürümde var.beta diyede belirtilmiş. bence iyi bişey çıkar ortaya.
Daha bugün geldine zaman gelir yeni versiyonu bu meretin.
Daha bugün geldi
hayır 3. partiuygulamalar yayınlandığında resmi sitelerde açıklanıyo ama her uygulama bu kadar ön planda olmayabilir.. bende forumda konu açıldıkça indiriyorum..
Symbian^3 Diğer İnternet Uygulamaları
mesela o uygulamanın yeni sürümü cıktıkça paylasılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?