EZ Package Disabler (Samsung) v2.5.5 [Patched]

Konu Sahibi
EZ Package Disabler (Samsung) v2.5.5 [Patched]
EZ Package Disabler, Samsung cihazlar için yayınlanan sistem uygulamalarını devre dışı bırakma uygulamasıdır. Android 4.4 ve üzeri gerektirir. Root gerektirmiyor. Yükleme ile birlikte bu uygulamayı cihaz yöneticisi olarak yapılandıracağınızdan, kaldırmak istediğinizde Uygulamalar seçeneğinden değilde, yine bu programın içine girerek devre dışı bırakabilir veya kaldırabilirsiniz.

WHAT’S NEW

Sorry folks, due to Samsung requests and for safety reasons, we have to remove some packages relating to system update. We know you love your Samsung but here are the removed packages :
- com.wssyncmldm
- com.sec.android.fotaclient
- com.ws.dm
- com.samsung.sdm
- com.sec.android.soagent

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Tepkiler: veliahht01 ve Bahadir_fb

avantis

Üye
2.5.1 sürümü mutlu bir beraberliğimiz vardı. 2.5.2 sürümüne güncelledim. Durduruldu hatası verdi ve açılmadı. 2.5.1 sürümünü yükledim bu sefer lisans hatası verdi. 2.5.3 sürümüne güncellendi düzeldi dedim yine durduruldu hatası. Uygulama sahibine mail attım. Bayağı uğraştı. En son bana bir sürüm yolladı ve şu anda çalışıyor. Velhasıl her güncelleme iyi olmayabilir

Tepkiler: Bab-ı Umut
    Konu Sahibi

Bazı güncellemeler, bazen hayal kırıklığına neden oluyor. Ben bu uygulamayı hiç kullanmadım ama, dediğiniz gibi buna benzer durumla bende karşılaşmışımdır. Onun için özellikle kullandığım uygulamaların her zaman sorunsuz bir sürümün apk'sini cihazımda bulunduruyorum.
Ne olur ne olmaz.

Konu Sahibi

Sisteme kalıcı hasar vermez. En azından bir programın hata vermesi ve açılmaması Recovery modunu etkilemez.

Konu Sahibi
Format atınca düzelir yani?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düzelir tabi. Ama nasıl olsa düzelir diye olmadık uygulamaları devre dışı bırakmak da pek doğru olmaz.
En azından sistem uygulamalarını ve Android'i devre dışı bırakmak telefonu kullanma konusunda seni sıkıntıya düşürür.

Konu Sahibi
Düzelir ama verilerin ve dosyaların yalan olacağı için bu tür bir hataya düşmemeye dikkat et
Bendekine baktım da sürüm 2.5.5 yüklü uygulama güncellenmiş @Bab-ı Umut

v2.5.5 [Patched] sürümü bulamadım usta. bulduğumda da, derleyici hatası verdi.

Tepkiler: Bahadir_fb
v2.5.5 [Patched] sürümü bulamadım usta. bulduğumda da, derleyici hatası verdi.

Bende yamalı sürüm var nasıl bulamadın
Ben ekte verdiğimi kullanıyorum sıkıntısı yok, Bi bak sorun yoksa paylaşirsin

Hepsi aynı işi yapıyor hangisin kullanımı kolay geliyorsa onu kullanın.

Ekli dosyalar

Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve Bab-ı Umut
    Konu Sahibi
Bende yamalı sürüm var nasıl bulamadın
Ben ekte verdiğimi kullanıyorum sıkıntısı yok, Bi bak sorun yoksa paylaşirsin

Hepsi aynı işi yapıyor hangisin kullanımı kolay geliyorsa onu kullanın.

Verdiğin eklentide sorun yok. Konu güncellendi, yeni verdiğin eklentinin indirilme adresi birinci mesaja eklenti.

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi

S4'te bu kadar uygulama varmıydı
Onları da devre dışı barkasn zaten bişey kalmaz herhalde ama onları elleme bence. telefonda sorunlara neden olabileceğini tahmin ediyorum.

Bu kadar uygulamayı kapatınca ne değişti faydasını gördün mü?

Ram kullanımını azaltıyor 288 tane sistem uygulamasının çoğu bir şekilde arka planda boşuna çalışıyordu zaten.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cihazı 3-4 gün kapatmazsan neyi dondurursan dondur ram full doluyor nedense 4 gb ram yalan oluyor, uygulamayı bende kullanıyorum ama faydası varmı hala çözemedim