Ey turk gencliğilutfen bakıngene iş basındalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msw

Üye
boşuna uğraşma ibrahim site gerçekten iyi korunuyor...ama mutlaka bi açığı vardır

ya ama aga uyuz oldum ya hiç bu kadar zorlamamıstı bu iş beni atıyom hacklendi dio makina basarılı dio giron siteye bişi yok koymuyo anasını satim bide hacklemek 1.5 saat suruyo ya prof. yardım lazım beyler.... yokmu tanıdık...

ya allah belalarını versin başka bişey demiyorum bu çağda nasıl bi mantık okadar küçük çoçuklar war onların ne suçu günahı war :

arkadaşlar anlaşılan bu sitenin heklenmesi
uzun sürecek gibi
bide şu siteye el atın

arkadaşlar yok mu bu siteyi heklicek
babayiğit elimde 12 sitelik bi kara liste war
roja ciwan we genel kurmay dahil
bu işlerle uuraşan arkdaşlara duyurulur
vatana millete bi yararımız olsun

allah aşkına içinizde iyi bir hacker varsa turkiyegercegi.net sitesini hackleyin

pkk

ermeni

işte liste bu hiç olmazsa deneyin bi tane heklesek bile bizim için kardır
ermeni soykırımını tanıtmaya çalışan sitelere özellikle bakın
ben onları terör örgütlerinden daha tehlikeli buluyorum
insanları resmen duygu sömürüsüyle kandırmaya çalışıyorlar

dostum bence bu linkleri hack gruplarına yolla..
tahribat.com
hothackers.com
cyber-warrior falan yaparlarsa onlar yapar sanmıyorum burdan yapan cıkarmı...

werilen siteyi heklemee çalışan bikaç kişi gördüm ondan yazdım
bu linkleri hacker teamlerede yollarım

FrontmaN

Üye
adresleri tanıdığım hackerlara dağıtacağım. Tüm Türk hackerlar bu sitelere dalsın Mutalaka açık var beyler geçenlerde bi tanesini indirdiler işte resmi :

ne yazıkki kapandıktan bi hafta sonra yine acılıyo
aslında domaine whois cektiin zaman adres bilgileride cıkıyo(genellikle almanya kaynaklı)en iyisi gidip kafalarına sıkmak

msw

Üye
süper yaa işte böyle hacklemeye dewam

dostlarım bu pisliklerin coğu almanyadan cıkıyor işte adresler...
hezenparastine..
address: carl ulrich str. 11
city: neu isenburg
state: hessen
postal-code: 63263
country: DE
phone: +496102207414

genel-kurmay
ırak-halabja

serxwebun:
email: info@rojonline.com
address: Rudolf-Diesel-Strasse 16
city: Eschborn
postal-code: 65760

kongra-gel.com:
email: kurdistan@kongragel.com
address: carl ulrich str. 11
city: neu isenburg
state: hessen
postal-code: 63263
country: DE
phone: +496102207414

kurmedia.com:
Saman Joseph
10 Boldero Place, Gateforth Street
London, NW8 8EQ
GB
Phone: 0171 723 7374
Email: samanjoseph@hotmail.com

abi anladııma kadarıyla sen bu işi bilion
ben bi ara çok meraklıydım ama
soradan wazgeçtim bu işi ööret bana
veya nası öörendiini sööle

okul acılıyo dersanem basladı vebu sene öss denen bela var basımda artık pek uurasmıyıorum.Zaten webhackten cok pc hackle uurasıyorum ama web sitesi varsa pc hackle domain sifrelerinede ulasırsın zehirle fso atabilirsin ama bu siteler cok iyi korunduğu için fso alacağını sanmıyorum ancak maillerini verdim listede eğer mailhack yaparsanız bilgilerine ulasırsınız(fazla ayrıntı vermicem biraz arastırın)daha cok acık arayın ama bulabileceinizi sanmıyorum bu konuları hack grupları yapar..
eğer kişisel saldırı gerceklestirmek istiyosanız 3-4 kişi birleşin ddos saldırısı yapın belki bu işe yarayabilir sitenenin serverini yorup bandwithini zorlayabilirsiniz işe yarayabilir ama etkileri gecicidir webhackte en etkili ve zor yöntem domain hacktirdediğim gibi bu siteler dandik sitelere benzemiyor cıkan acıklar güncelliyor ve bu il profesyonellere kalıyor.Webhackte anca bu kadar yardım edebilirim pc hack konusunda yardımcı olabilirim isteyenlere..
(şimdi yine bi arkadaş bilmişlik taslıyosun diyecek ama ben bunu jumbolinho arkadasımı bilgilendirmek için söledim ve diğer bölücü sitelere saldırmak isteyenlere...)

bunedir yaw serefsizler heryerde dagda okullarda üniversitelerde internette hele bide almanyayi görün talan etmisler ama allah suratlarindan nuru almis insan bakinca biliyo bu diyor pkk li nalet

okul acılıyo dersanem basladı vebu sene öss denen bela var basımda artık pek uurasmıyıorum.Zaten webhackten cok pc hackle uurasıyorum ama web sitesi varsa pc hackle domain sifrelerinede ulasırsın zehirle fso atabilirsin ama bu siteler cok iyi korunduğu için fso alacağını sanmıyorum ancak maillerini verdim listede eğer mailhack yaparsanız bilgilerine ulasırsınız(fazla ayrıntı vermicem biraz arastırın)daha cok acık arayın ama bulabileceinizi sanmıyorum bu konuları hack grupları yapar..
eğer kişisel saldırı gerceklestirmek istiyosanız 3-4 kişi birleşin ddos saldırısı yapın belki bu işe yarayabilir sitenenin serverini yorup bandwithini zorlayabilirsiniz işe yarayabilir ama etkileri gecicidir webhackte en etkili ve zor yöntem domain hacktirdediğim gibi bu siteler dandik sitelere benzemiyor cıkan acıklar güncelliyor ve bu il profesyonellere kalıyor.Webhackte anca bu kadar yardım edebilirim pc hack konusunda yardımcı olabilirim isteyenlere..
(şimdi yine bi arkadaş bilmişlik taslıyosun diyecek ama ben bunu jumbolinho arkadasımı bilgilendirmek için söledim ve diğer bölücü sitelere saldırmak isteyenlere...)
[post=150581]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

verdiin bilgiler için saol
peki bu konuda kullandıın programları yazabilirmisin

Konu Sahibi
beyler imkansız die bişi yoktr!
kesnlikle bi yontemi wardır!
ama herfler ellernde bi kac domain daha gecrmişler!
içeriki oraya kopyalıolar hemen!
ama kesn wardır bi caresi...

midnight

Üye
Şu aziz mûbarek kandil gecesinde, Allah belalarını versin bu itlerin.. 8)
Aga ne kadar çok sitesi varmış yav bu şerefsizlerin.. 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...