Ey turk gencliğilutfen bakıngene iş basındalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

puraq

Üye
: buna gülerim işte zuahuahuah 2:

FrontmaN

Üye
bu domain bilgilerini sanalsuclular.com aldı merak etmeyin 1 hafta içinde o sitenin hackleneceğinide açıkladılar daha önce de bu sitedeki Türk hackerlar bu siteleri hacklediler

Gokhan43

Üye
Hadi Hacker dostlar.

Size güvenimiz sonsuz.

ii de abi heke hekle bitmio bunlar
milliyetçi hekır takımları sanal savaş açtı bu
şerefsizlere zaten ama bi arasam onlarca link
bulabilirim size

ne yazıkki Türkiyede hacker olduğunu iddaa eden cok kişi/grup var ve burda isim vermek istemiyorum bunların cogu TÜRK adı altında baska işler ceviriyo örneğin biri mossada bağlıydı bir baskasıda radikal dinci bi gruba aitti.Benim tanıdıım en iyi hacker iskorpitx dir kendisinin dünya 3.lüğü vardı su anda bıraktığı için 7,liğe inmiştir bilmemkaçbin site heklemiştir.Ayrıntılı bilgi heklenen siteler vs görmek için bkz:

eğer top attackers a tıklarsanız türk hacker iskorpitx i görürsünüz

FrontmaN

Üye
şu an Türkiye de aktik hacker geceler ve s3s var onlar iş başında geçenlerde pkk sitesini falan indirdiler

3526721

Üye
allah bunu yapanların belasını versin

ewt iskorpitxi bende biliom singapurmu ne asyada bi ülkenin devlet sitelerini heklediydi
daa öncede yazmıştım ayyıldız team bunlar geçek türk milliyetçileri
gazeteye falan da çıktılar korkmadan neler yaptıklarını anlattılar
hatta devlet destekli bi grup bu fakat ulaşamıom işte

sadece sen değil kimse ayyıldıza ulasamıyo o site kapandı diğer türk hacker platformlarında ayyıldızın şov yaptığı falan vs seyler yazıldı neyse gecelim bunları bu miilet adına terör sitesi hekleyen herkesden Allah razı olsun
iskorpitx e gelince sadece singapurun değil bircok ülkenin devlet sitesini indirdi ama en büyük icraatı ne biliyomusunuz?

microsoft.com un meksika bölümü iskorpitx tarafından heklenmişitir.Bu bir türk hekırın ulastıgı en büyük basarıdır...

Allah Teröristlerin Belasını versin

msw

Üye
We are turk hackers...

: xmen sen ne tur hack kullanıyon ben spider denedim onu deneme olmuyo adamlar gercekten ii korunuyo ayrıca dikkat edin geri tepebilir daha once basıma geldi...

: : :

SIKICAM TOPUKLARINA BU NE YAAAA

Konu Sahibi
dedgm gibi herfler cok iyi korunuıo!
bunlar ı birnci sınıf yazılımcılar koruo!
kesnlikle AB nin işi war burda...

Originally posted by seriFBurak@Aug 30 2005, 10:31 PM
dedgm gibi herfler cok iyi korunuıo!
bunlar ı birnci sınıf yazılımcılar koruo!
kesnlikle AB nin işi war burda...
[post=150040]Quoted post[/post]​

öle yaw...onların hackleyen biri çıkar elbet

C@N

Üye
biri el atsın lutfen bizim okulda biri var bi keresinde abdye cok unlu bi virus gondermişti hatta haberlerde cıktı virusun adı ama cocugu bulamadılar cok iyidir hack işinde ona soledim halletcek insallah yoksa ben dayanamıyıp kendim gircem hack işine sıfırdan

ya hocam bu hack işi çok karmaşık bir iş bilgi,zaman ve sabır istiyor iyi ingilizcen varsa
nettools yazılımını kullan hack için ideal olduğu söyleniyor içinde onlarca araç var.

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bunu yapan insan diil ya haywan herifler ahh adanalı hacker kardeşim olsaydı bbc cnn goturdu walla

ibonline

Üye
bu zihniyetteki insanları Allah kahretsin
bu Vatan hepimizin

iceboy

Üye
Allahin Belalari. Ellerim vucudum titriyor sinirden. Bu nasil insanlikdir ya!
Bu olaya el atildimi, haberi olan varmi? hicbiyerden haber geldimi henuz? sinirlerim bozuldu cok kotu

beyler siteyi hacklemek mumkun deil cunku sitede yenileme denilen bişi var bi hack atıldı site kendini yeniledi bişi yomus gibi....

Ben spider yolladım fakat kabul etmedi resmen zırh var heriflerd bence cok ugrasmayın profosyonel biirine danısmak lazım bizi asar yani ben yapamadım ama sınırlarımı zorlamaya devam ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...