PriZm Üye Şu saçma tartışmaya bir açıklık getirelim. Konu sahibinin yaptığı olay bütün bir clusterı kapatmak. Yani 4+4 olarak çalışan 5420 nin bir işlemcisini tamamen kapatmak. Enterneoll senin yaptığın ise işlemci içindeki çekirdekleri kapatmak-deep sleepe göndermek. Bu ikisinin arasında epey fark var. Umarım şimdi durum anlaşılmıştır.
Şu saçma tartışmaya bir açıklık getirelim. Konu sahibinin yaptığı olay bütün bir clusterı kapatmak. Yani 4+4 olarak çalışan 5420 nin bir işlemcisini tamamen kapatmak. Enterneoll senin yaptığın ise işlemci içindeki çekirdekleri kapatmak-deep sleepe göndermek. Bu ikisinin arasında epey fark var. Umarım şimdi durum anlaşılmıştır.
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Yalnız sen çekirdekleri deep sleep'e sokmuşsun adam ise direkt bütün bir cluster'ı kapatmış. Genişletmek için tıkla ... ~N.A.W.Y~' Alıntı: Konu sahibinin yaptığı olay bütün bir clusterı kapatmak. Yani 4+4 olarak çalışan 5420 nin bir işlemcisini tamamen kapatmak. @enterneoll senin yaptığın ise işlemci içindeki çekirdekleri kapatmak-deep sleepe göndermek. Bu ikisinin arasında epey fark var. Umarım şimdi durum anlaşılmıştır. Genişletmek için tıkla ... "herkes" anlamıştır artık
~N.A.W.Y~' Alıntı: Yalnız sen çekirdekleri deep sleep'e sokmuşsun adam ise direkt bütün bir cluster'ı kapatmış. Genişletmek için tıkla ... ~N.A.W.Y~' Alıntı: Konu sahibinin yaptığı olay bütün bir clusterı kapatmak. Yani 4+4 olarak çalışan 5420 nin bir işlemcisini tamamen kapatmak. @enterneoll senin yaptığın ise işlemci içindeki çekirdekleri kapatmak-deep sleepe göndermek. Bu ikisinin arasında epey fark var. Umarım şimdi durum anlaşılmıştır. Genişletmek için tıkla ... "herkes" anlamıştır artık
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi enterneoll' Alıntı: Hala bu konudamıyız ben çoktan unuttum geçtim Genişletmek için tıkla ... Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler
enterneoll' Alıntı: Hala bu konudamıyız ben çoktan unuttum geçtim Genişletmek için tıkla ... Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler
enterneoll Üye teknolojibaronu' Alıntı: Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler Genişletmek için tıkla ... Benimle alakaları yok derecelendirmeyi neye göre yaptılar acaba
teknolojibaronu' Alıntı: Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler Genişletmek için tıkla ... Benimle alakaları yok derecelendirmeyi neye göre yaptılar acaba
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi enterneoll' Alıntı: Benimle alakaları yok derecelendirmeyi neye göre yaptılar acaba Genişletmek için tıkla ... Boşver onlar şok etkisinde Sen Note 3 Klubüne niye arada selam vermiyorsun @resitpolat @serdar_gs gibi unsalmis devler var
enterneoll' Alıntı: Benimle alakaları yok derecelendirmeyi neye göre yaptılar acaba Genişletmek için tıkla ... Boşver onlar şok etkisinde Sen Note 3 Klubüne niye arada selam vermiyorsun @resitpolat @serdar_gs gibi unsalmis devler var
The Shadow Üye teknolojibaronu' Alıntı: Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler Genişletmek için tıkla ... Konu senin olduğu için 1 puan verdim
teknolojibaronu' Alıntı: Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler Genişletmek için tıkla ... Konu senin olduğu için 1 puan verdim
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Konu senin olduğu için 1 puan verdim Genişletmek için tıkla ... baktın olmuyor ver 1 puanı
The Shadow' Alıntı: Konu senin olduğu için 1 puan verdim Genişletmek için tıkla ... baktın olmuyor ver 1 puanı
The Shadow Üye teknolojibaronu' Alıntı: baktın olmuyor ver 1 puanı Genişletmek için tıkla ... Baron kimse sana böcek muamelesi yapmıyor bu forumda anlaşılan ben yokken Konuda zaten 1 mesajım vardı o da tartışmayla alakasızdı
teknolojibaronu' Alıntı: baktın olmuyor ver 1 puanı Genişletmek için tıkla ... Baron kimse sana böcek muamelesi yapmıyor bu forumda anlaşılan ben yokken Konuda zaten 1 mesajım vardı o da tartışmayla alakasızdı
MaxipmaN Üye teknolojibaronu' Alıntı: Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler Genişletmek için tıkla ... görünsün diyedir
teknolojibaronu' Alıntı: Unutulmamis hatta içlerinde kalmış ki 1 puan vermişler Genişletmek için tıkla ... görünsün diyedir