Ciddiyim okurken kahkaha attım yorumunu s2den beri yaptığım şey dur iki dakika kernel değiştirip geliyorum iddia koyalım mı bu olaya ?
Dayanamadım paylaşıyım hahaha buyır einstein
Abi ben pcde hep kilitli işlemciler kullandım ya hayatımda hiç pc oc yapmadım ve şu an pc yok bu arada sen ne zaman note 4 aldın ya hayırlı olsun ben uzun süredir görmüyordum seni
Exynos bilmem ama evdeki HTC one x için pil çok kötüydü bende kernel atıp pile giden voltajı azaltıp + 2 çekirdeği kapattım
Gerçi yine pil dayanmıyordu
Exynos bilmem ama evdeki HTC one x için pil çok kötüydü bende kernel atıp pile giden voltajı azaltıp + 2 çekirdeği kapattım
Gerçi yine pil dayanmıyordu
Aslında olaya şöyle bakarsak yaptığın yanlış. 4 kişinin yapması gereken işi 2 kişiye yüklemek daha çok güç harcamaya sebeb verir. Gerçi bu xda'da ki devllerin genel düşüncesi
Mantıklı bir düşünce bence. Daha az çekirdek kullanmak demek çekirdeklerin daha fazla zorlanıp sürekli en yüksek frekanslarda çalışmasına ve dolayısıyla yüksek voltaj kullanmasına neden olur.
Bir Aralar Çekirdeğin Altyapısıyla Alakalı Denilip Olumsuz Açıklamalar Gelmişti (Yazılım Güncellemelerini Hazırlayan Firmalar). Bende Burda Bu Konuya Çare Aramak İçin Yazdım Mesaj Kasma Gibi Bir Derdim Yok