jetblacklife27 Üye kardeş bende 5230 v51 var seçenekler kısmını falan nasıl düzeltirim? Bir yolu varmı ?
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi jetblacklife27' Alıntı: kardeş bende 5230 v51 var seçenekler kısmını falan nasıl düzeltirim? Bir yolu varmı ? Genişletmek için tıkla ... cfw yüklemeyi biliyo musun
jetblacklife27' Alıntı: kardeş bende 5230 v51 var seçenekler kısmını falan nasıl düzeltirim? Bir yolu varmı ? Genişletmek için tıkla ... cfw yüklemeyi biliyo musun
jetblacklife27 Üye metalci melek' Alıntı: cfw yüklemeyi biliyo musun Genişletmek için tıkla ... biraz
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi jetblacklife27' Alıntı: biraz Genişletmek için tıkla ... ozaman cfw yükle tck öneririm
jetblacklife27 Üye metalci melek' Alıntı: ozaman cfw yükle tck öneririm Genişletmek için tıkla ... tmm bir gün yüklerim
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi jetblacklife27' Alıntı: tmm bir gün yüklerim Genişletmek için tıkla ... oke
mhmt SyLmz Üye teşekkürler güzelpaylaşı fakat cfw yüklü olmadığı için ben kullanamıyorum cfw yüklemennin telefona bi zararı varmı ?
teşekkürler güzelpaylaşı fakat cfw yüklü olmadığı için ben kullanamıyorum cfw yüklemennin telefona bi zararı varmı ?
mhmt SyLmz Üye bi kere atıyım dedim sonnuna kadar geldim telefon bi daha açılmadı servise verdim öle düzeldi sonra töbe ettim bi daha yapmıyacam die - - - Eklendi - - - bi kere atıyım dedim sonnuna kadar geldim telefon bi daha açılmadı servise verdim öle düzeldi sonra töbe ettim bi daha yapmıyacam die
bi kere atıyım dedim sonnuna kadar geldim telefon bi daha açılmadı servise verdim öle düzeldi sonra töbe ettim bi daha yapmıyacam die - - - Eklendi - - - bi kere atıyım dedim sonnuna kadar geldim telefon bi daha açılmadı servise verdim öle düzeldi sonra töbe ettim bi daha yapmıyacam die
mhmt SyLmz Üye metalci melek' Alıntı: valla yapmazsan bunu kullanamazsın Genişletmek için tıkla ... nese yinede güzel paylaşım
metalci melek' Alıntı: valla yapmazsan bunu kullanamazsın Genişletmek için tıkla ... nese yinede güzel paylaşım