excel- macro çalıştıracak telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

z3nci

Üye
    Konu Sahibi
excel- macro çalıştıracak telefon önerisi
arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. bana excel'de macro calıstırabilecek bir telefon lazım. önerebileceğiniz telefonlar nelerdir? cevaplar için şimdiden teşekkürler

serinaga

Üye
Kardeş öncelikle telefondan önce işletim sistemini seçmelisin, macro çalıştırabilecek tek işletyim sistemi win.mobile üzerinde Office mobile 10, bu işletim sistemine sahip telefonlara bakabilirsin, diğer android, symbian ve ios işletim sistemli tellerin office'leri makro çalıştırmaz ...

z3nci

Üye
    Konu Sahibi
android ve symbian birkaç tane telefonda denedim fakat çalıştıramadım zaten. lg nin bazı modellerinde çalışıyor diye duydum ama isim olarak bilmiyorum bir de belki androidde bilmediğim bir uygulama falan varsa bilen birilerine danısmak istedim bir de win.mobile ler ile hiç ilgim olmadı şimdiye kadar biraz daha bilgi verebilir misiniz

H.TOGAN

Üye

win.mobile sistemi artik yavas yavas piyasadan siliniyor. Onun yerine win.phone lu cihazlara bakin eger istanbuldaysaniz dogubank a gidip nokia lumia 800 ü bir incelemenizi tavsiye ederim ofice programlari diyer tellere gore cok onde.

z3nci

Üye
    Konu Sahibi
win.mobile sistemi artik yavas yavas piyasadan siliniyor. Onun yerine win.phone lu cihazlara bakin eger istanbuldaysaniz dogubank a gidip nokia lumia 800 ü bir incelemenizi tavsiye ederim ofice programlari diyer tellere gore cok onde.
tavsiyeniz için teşekkrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...