f1r1nc1_28 Üye Çook teşekkür ederim abi çok saol süper ses veriyo bütün beyler ekolayzer ayarlamak isteyen kulaklık takıp ayarlasın sesi ipine kadar duyarsınız --------------- Ekleme --------------- çok teşekkür ederim abi çok saol çok süperr ses ve bass veriyo biraz cızırtı var ama ses telafi ediyor çok saol çok teşekkür
Çook teşekkür ederim abi çok saol süper ses veriyo bütün beyler ekolayzer ayarlamak isteyen kulaklık takıp ayarlasın sesi ipine kadar duyarsınız --------------- Ekleme --------------- çok teşekkür ederim abi çok saol çok süperr ses ve bass veriyo biraz cızırtı var ama ses telafi ediyor çok saol çok teşekkür
dora245 Üye supeerrrrrrrrrrr --------------- Ekleme --------------- superrrr cok guzel olmus --------------- Ekleme --------------- superrrrrrrrrrrrrrr
supeerrrrrrrrrrr --------------- Ekleme --------------- superrrr cok guzel olmus --------------- Ekleme --------------- superrrrrrrrrrrrrrr
f1r1nc1_28 Üye EWT BEYLER 6300 HOPARLÖR BASS OLAYINI ÇÖZDÜM 1.EN ÜSTTE 2.EN ÜSTÜN Bİ ALTI 3.ORTANIN Bİ ALTI 4.EN ÜSTÜN Bİ ALTI 5. EN ÜSTTE ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI :d
EWT BEYLER 6300 HOPARLÖR BASS OLAYINI ÇÖZDÜM 1.EN ÜSTTE 2.EN ÜSTÜN Bİ ALTI 3.ORTANIN Bİ ALTI 4.EN ÜSTÜN Bİ ALTI 5. EN ÜSTTE ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI :d
cenk_levent Üye asıl bass bu: 1.en üstte 2.en üstte 3.en altta 4.en altta 5.en üstte Ben bunu kullanıyorum
tekin1985 Üye b enım kulaklaıklar bozuk yyıne ses verırmı dersın peekı bu yaptıgın ayar zıl sesındekı yukseklıgı degıstırırmı dersn
b enım kulaklaıklar bozuk yyıne ses verırmı dersın peekı bu yaptıgın ayar zıl sesındekı yukseklıgı degıstırırmı dersn