haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tekrar tekrar teşekkürler c7 ye çıkan en iyi cfw bence hızı ve özellikleri cok iyi sadece zip manager ve resim video düzenleyiciyi cok kullanıyodm onlarıda snradan ykledm sorun yok ellerine sağlık çok iyi bi cfw olmuş
avkon c/ sys / binde değildir... resource / apps dedir...Avkon uygulanmıyor c/sys de bin yok...
teşekkürler.. pm ile atarımSonunda güzel bir cfw daha çıktı. Eline koluna sağlık kardeş. Bir ricam olacaktı, şu orjinal duvar kağıdı resmini ayrıca koyman mümkünmü acaba
avkon c/ sys / binde değildir... resource / apps dedir...
- - - Eklendi - - -
teşekkürler.. pm ile atarım
rom patcherdan open4all yamasını aktif et ve herhangi bir dosya yöneticisiyle görürsün (active file veya x-ploreyi kullan)Onu biliyorum ama şu modlamadaki avkon yapımı konusunda bir dosyayı c sys bin e atın atın diyor ama bin yok....
usta bu navigasion da biryer belirleyip sür dediğimde navigasion dan çıkıyor sizlerde oluyor mu ve nasıl çözebilirim
İlk hatayı buldm türkçe karakterler yok.uani msj yazarken normal gözüküyo ama karşıya giden msjda yabancı karakterler oluyo
Ellerine sağlık ustam kullanıyorum fakat batarya göstergesini değiştirirsen daha hoş görüneceğini düşünüyorum. Geri kalanda sıkıntı yok 10 numara sistem olmuş
hocam bu navigasionda sür sorunu ile konu açtımda uda nın orjinali ile değiştir demiş bi kullanıcı
1.uda da bi modlama varmı ?
2.bi yararı olurmu ?
hehe... Resim çekip gösterirmisin
Benim telefonda gönderilen mesaj :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Karşıdaki telefondaki mesaj :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sorunu flashsiz halletme şansım yok
Hadi ya bilmiyodum bunu teşekkürler hakan kardeşim işte şimd tam manasıyla kusursuz bi cfw oldusüpersiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?