Evols™ [26.06.2013]

OFFCENT

Üye
evols gerçekten cok hızlı bir cfw ve cok seri calışıyor

Hakan kardeşim senin cfw üzerinde bazı değişiklikler yaptım. Hava durumu widgetlerini kaldırdım. Ekran koruyucuları kaldırdım. Mesaj balonlarını değiştirdim. Ancak senin kullandığın modlar var onu onun içinden yeniden başlat butonu ekledim. Slayt gösterisi ve animasyon modunu attım gerekli yere baktım ekran koruyucuda animasyon modu yok slayt gösterisi ise ıngilizce bunları düzgün kuracağım bir yol gösterirmisin. Açılışta C:296 mb'tir.

güncelleme gelecek mi windows phone 8 e bile güncelleme gelecek ama evols da daha açıklama yok

evolsta daha ne açıklama olacak 300 küsür sayfalı kaç konu gördün

Konu Sahibi
onlar için ecoma rsclerini eklemen gerek yoksa çıkmazlar...
güncelleme gelecek mi windows phone 8 e bile güncelleme gelecek ama evols da daha açıklama yok
Güncelleme düşünmüyorum artık kardeşim...

evolsta daha ne açıklama olacak 300 küsür sayfalı kaç konu gördün
tabiki de onu demiyorum yukarıda bahsettiğim şu (espiriyi anlayamamışsın :=) Microsoft güncelleme çıkartacağını söylüyor evols da ne zaman açıklama yapacak bende kendi sürümünün güncellemesini çıkartacağım diye
Okey
yani burada evolsu ezmiyorum(bilhakis beğeniyorum aynı kefeye koyuyorum)
neyse inş.anlamışsındır

Tepkiler: ÇaRşI 2387
    Konu Sahibi
Kusura bakma kardeşim. Microsoftlu bir telefonum olmadığı için takip etmiyorum o yüzden anlayamamıştım seni. Şimdi anladım
Allah sabır versin sizlere artık ne diyeyim

kardeş phoenix açarken şöyle bir hata alıyorum ve programdan telefonu seçemiyorum program telefonu görüyor fakat seçilmiyor yardımvı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi
bir yerde hata yapıyorsun anlatılanları tek tek atlamadan yap yada team viewerdan yarım al, ya ben yada başka biri pc ne bağlanıp yapsın...

Konu Sahibi
Allah senden razı olsun kardeş ben telefonun içindekileri yedekliyimmi müzik fotoğraf falan? müziklerim çok önemli
Yedekle. Mümkünse pc ye al. Depo ve hafıza kartını biçimlendir. Rehberinide sim e alsan yeter...

Yedekle. Mümkünse pc ye al. Depo ve hafıza kartını biçimlendir. Rehberinide sim e alsan yeter...
kardeş benm herşey tamam müsaitsen başlayalım
veriyimmi ID ŞİFRE
kardeş ne kadar sürer bu yazılım atma işi?

Konu Sahibi
kardeş benm herşey tamam müsaitsen başlayalım
veriyimmi ID ŞİFRE
kardeş ne kadar sürer bu yazılım atma işi?
Kusura bakma unutmuşum ben seni. Sorunun ne tam bilmiyorum. Bakmadan birşey diyemem