alixkandemir
Üye
ussd nedir? Haritalar uygulamasını kullanmadığım için kullananlara sorman gerek sorun var mı yokmu diye. ayrıca yükleme talimatlarını yapman gerek, eğer yapmadıysan bu tür hatalarla karşılaşman normaldirUssd kodu girişleri problem oluyor. Hat vodafone bi el atarmısınız.
Sonradan güncelleme ile gelen orijinal haritalar uygulamasının stabil çalışamama sorunu var.
Yükleme talimatlrını uygulamasaydım kesinlikle cfw yüklenmezdi.
Ussd; servis komutları demektir. Örn; *3636# yazdığımızda arama tuşuna basıp ilgili menüde dolaşılamıyor.
Haritalar uygulaması kasılıyor kasılıyor en sonunda telefonu kapatıp açıyorumda telefon rahatlıyor. Türkiye haritasını harita yükleyiciden yükledim.
Sürüş uygulamasında yol gözükmüyor diğer bütün ikonlar gözüküyor pusula, km\hız vs.
Vodafone hattım olmadığı için bilmiyorum ama türkcellde öyle komutlar sadece sorgu yapıyor menü şeklinde açılmıyor. onun için sorun varmı yokmu bilmiyorum. Ofw dede çalışıyorsa o zaman evolsda sorun vardır ve buna yapacak birşey yok. çünkü göremediğim bir sorunu çözemem ve güncelleme daha düşünmüyorum.
Haritalar uygulaması sonradan yüklendiği için stabil olmaya bilir bunun içinde ofw nin udasını evolsun udasına aktarmalısın. Bunu yapman içinde nokia cookeru kullanmalısın...
Yamaları aktif ederken tek birini kullan. 2sinide aynı anda aktşf edersen çakışma olur ve bozulması normal...
doğru yapmışın. Dediğim gibi haritaları kullanmadığım için bilgim yok kullanandan öğrenmek gerek ve ussd kodları bende çalışıyor ama menü şeklinde değil sorgu halinde yapıyorCihaz n8 cfw yi atmazdan önce hafıza kartı çıkarıldı, flash hafıza (16gb) biçimlendirildi.
Ötesini zaten phoneix halletti.
?
haritalar uygulamasının cfw ile alakası olmadığı anlaşıldı. Türkiye haritasını sildim sorun kalmadı
Ussd konusunda düzeltme yapılması gerekiyor.
Birde efek yolunu e sürücüsüne almak ne demek o uygulamasını kurduğumuzda başka işlem yapacakmıyız ?
pure font ne işe yarıyor anlamadm?
çünkü cfw ile uyumlu değil. uyumlu fontu ana sayfada verdim...fontzoomer ile uyguluyorm grafikler görnmüyo o zamanda kare oluyor grafik yerine
rica ederimanladım teşekürler.
Öyle bir sorunla karşılaşmadım ve daha öncede kimse öyle bir sorun belirtmemişti...C6-01 kullanıyorum çok beğendim cfw'nizi ellerinize sağlık yalnız bir problem var gibi. Fotoğraf çektikten sonra çektiğim fotoğraflar bozuluyor hemen arkasından(%90 olasılıkla) nolur ne olmaz diye iki kere çekmeye başladım fotoğrafları ayrıyetten var olan fotoğraflarda da bozulma gördüm rastgele bir şekilde illet etti beni. Yeni sd kart(Kingston micro sdHC 4GB class 4) almıştım onda herhalde sıkıntı diye düşündüm şimdi başka bir cfw'ye geçtim fotoğraf sıkıntısı kalktı gibi hala test ediyorum. Sizin cfw'nizden çok memnun kaldım ve bunu kullanmak istiyorum ama bu fotoğraf olayı için bir çözümünüz var mı, bu sorunla başka karşılaşan oldu mu? Çok anlamasam da CFW özelliklerinde bahsettiğiniz şeyler sebep olabilir mi?(misal: FOTA ÖN BELLEK BOYUTU KAPATILDI [1.NESİL])
Birde kamera ayarlarında fotoğraf çekim sesine kapalı şeçeneği eklenebilir mi sadece teli sessize aldığımda ses kapanıyor.
Öyle bir sorunla karşılaşmadım ve daha öncede kimse öyle bir sorun belirtmemişti...
Fota ön belleği boyutu kapatılması kamera ile alakası yoktur, Fota önbelleği güncellemeler uygulamasının c sürücüsünden aldığı 20 mb kapatmaya yarıyor.
Önemli değil. Malesef yok kardeşFota kelimesini nasıl foto okuduysam benim hatam. Yeni yüklediğim cfw de de aynı sıkıntı oldu fotolarda yani cfw ile ilgisi yok gibi yinede teşekkürler. Kamera sesi için yapılabilecek bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?