Evols™ [26.06.2013]

merhabalar
ben 3 yildan beri n8 (refresh) kullaniyorum. son zamanlardaki takilmalardan dolayi EVOLS´u yüklemek istiyorum. bende windows 7 home premium yüklü bir diz üstü var. bu linkte verileni _Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım_ yüklemek istedigimde Das System kann den angebebenen Pfad nicht finden (Sistem yolu belirtilen aralık içinde bulamıyor) yükleyemiyorum. fakat Phoenix V.2012.36.001.48629 sürümünü yükledim. oldu, bununla EVOLS´U yüklenir mi? yardimci olursan sevinirim, saygilar

Dereck

Üye
Burdaki evolsun son sürümümü ?

Darqos

Üye
Popup clock mifini atarmısınız

Kardeşim N8 1. Nesil için widgetlardaki el feneri uygulaması ne ise yapıyor. Biliyorsun xenon flash olduğu için yakılamıyor. Tema değişimi yaparken çok geç alıyor. Ekran koruyucularına slayt gösterisi ve animasyon eklersen Iyi olurdu. Internette dolaşırken atıyor olduk yere. Hava durumu zaten nokia desteği kesmiş onlarda kalksa Iyi olur onun yerine cweather türkçe yapıp koysan Iyi olurdu. Ekran koşuyu büyük saat için N9 olabilirdi. Şimdilik bu kadar yapıp güncellesen Iyi olur. N8'lerde sorun çok oluyor. Diğer cihazlar pek sorun çıkarmıyor.

Konu Sahibi
Güncelleme düşünmüyorum malesef

zahod

Üye
Ben rom patcher ı yüklerken sorun oluyo ses yamaları çıkmıyo patchleri içine gömmüşsün bana patchleri klasöre atıp verebilir misin lütfen ?

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
c bölümünden patches klasörünü sil görür...