Evols™ [26.06.2013]

Konu Sahibi
bu gece yapıcamda bir eksiğim sorunum olmaz demi hocam.seni sıkboğaz etmek istemem ama
Ana sayfada anlattıklarımı yapman yeterli. C6 larda % 90 da takılma gibi bir sorun veriyor phoenix. eğer sendede verirse merak etme yazılım sorunsuz bir şekilde yüklenmiştir. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak telefonu aç tamamdır. vermezse kendi kendine açılacak telefon...

Porvex

Üye
Belle yazılımında yapabildiğim herşeyi Evols dada yapabilicekmiyim.bir eksiğim olucakmı

cubeyr

Üye
kardeş, telefonuma evols yükledim ancak müzik çalar a girdiğimde kütüphaneyi yenilerken 'Diskte Yer yok' hatası alıyorum ne yapabilirim?

Konu Sahibi
kardeş, telefonuma evols yükledim ancak müzik çalar a girdiğimde kütüphaneyi yenilerken 'Diskte Yer yok' hatası alıyorum ne yapabilirim?
Öyle bir hata yok. Yükleme talimatlarını eksiksiz yapmalısın ki yazılımdan hata almayasın. eski sistemden gelen kırıntılar yeni sistemi karıştırır

bir kaç kucuk özellık ekledim acaba paylaşmamda sakınca var mı

bu konu altında önizlemelerle paylaşabilirsin ama konu açarak paylaşıma
İsteyen varsa ona göre paylaşıyım
  • Güç tuşuna yeniden başlatma özelliği ekledim
  • foto ve video editörü tekrardan ekledim (bence cıkarılması saçmaydı)

wheldown

Üye
eline sağlık dostum c7da tek gözüme çatan sıkıntı kamera tuşuna basıyorum kamera açılmıyor ama uygulamadan girip kamera tuşuna basınca fotoğraf çekiyor

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
eline sağlık dostum c7da tek gözüme çatan sıkıntı kamera tuşuna basıyorum kamera açılmıyor ama uygulamadan girip kamera tuşuna basınca fotoğraf çekiyor
Bendede c7 var ve söylediğin hata yok... Yükleme talimatlarını dikkate almanız gerekmektedir. Aksi taktirde böyle hatalar almanız normaldir...

wheldown

Üye
bi hard format attım düzeldi dostum eline sağlık güzele benziyor şuan nokia suiteden mağaza vesayreyi kuruyorum tavsiye ederim biraz kurcaladımda gayet güzel teşekkürler

Konu Sahibi
bi hard format attım düzeldi dostum eline sağlık güzele benziyor şuan nokia suiteden mağaza vesayreyi kuruyorum tavsiye ederim biraz kurcaladımda gayet güzel teşekkürler
Rica ederim. Yorumun için teşekkürler. Güle güle kullan

süper oldu çok çok tşkler emeğinize saygı..