Evols™ [26.06.2013]

emreli01

Üye

- - - Eklendi - - -

kardeş bana bu fp2 nin tarayıcısıni n dosyasını versem belki refsesh te ki donma sorunu gider

Kardeş bunları nasıl yaptın:
BlueTooth İle Dosya Alma Klasör İsmi Değiştirildi [Alınan Dosyalar]
Kulaklık Hacmi Yükseltildi
Müzik Player Heap Boyutu 32 Mb Olarak Ayarlandı
Ön Bellek Boyutu Arttırıldı
Uygulamaların Sensörle Dönmesi Geliştirildi
kardeş bunları bulamadım doyalarını verirmisin

aleranol

Üye
dostum cfw de 2 sorunum var. Sanırım rompatcheri bundada gömmemişsin. 2.si ses arttırma yaması sanırım şu hoparlör olanı yüklemişsin. Müzik dinlerken tam bir eziyet. Ses yalıtımla kulaklığımla bile otobüste sesi duyamıyorum. Ütelik rompatcheri kurup yamaları açıp kapatmama rağmen. Bilgisayarım olsaydı dreamhouse a geçicektim inanki. Lütfen şu sesi düzelt en büyük sorunum bu şimdiden teşekkür ederim.

Konu Sahibi

rom patcher ın olmaması sorun değil ki sonradan kurup ekten ses yükseltme yamasını kullanman yeterli olur. Zaten güncellemede yeniden başlat ve power seçeneklerindeki iconları kaldırcam sesde düzelicek şimdilik böyle idare edin

Konu Sahibi
: ) GÜNCELLEMEDEN Bİ KAÇ RESİM ( :
]

gureman

Üye
Ellerinize sağlık. Bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum. Widget eklemek istediğimde nereye atmam gerekiyor dosyaları ?

Konu Sahibi
Ellerinize sağlık. Bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum. Widget eklemek istediğimde nereye atmam gerekiyor dosyaları ?

teşekkürler...
Denemedim hiç çünkü ben kullanıcam widgetleri hep yazılıma gömüyorum daha saglıklı çalışıyor fakat c bölümüne atılcak... Orjinalde ordan görür çünkü

MertcaN9

Üye
of of meegoo sonunda süper olacak süper

emreli01

Üye
DustoJniK cwf sinde telin ses yüksekliği çıkartıla bilecek en üst sevye ye çıkarılmış hoparlörde cızırtı veya patlayack gibi bir his vermiyor ama sesler çok ii bir şekilde yükseltilmiş kulaklık sesinide rom pacther den ses yükseltme diye modu aktif edince ikisi birden güzel çalışıyor çıkartacağın yazılmda bu ses yüksekliği de olacak mi ve kulaklık sorunu olmadan ?

Konu Sahibi

artık patch a filan gerek yok.. Tüm sorunlar çözüldü. Yazılım daha stabil ve görsel hali değişti bu gece yayınlayıp resimleri ekliycem

- - - Eklendi - - -

Tepkiler: bjkmert45

emreli01

Üye
mm peki bakalım gece umarım paylaşırsın

- - - Eklendi - - -

ek olarak yazılımda yapılan işlemleri modları ve resimleri geceden önce koyarmısn ön bilgi olması açısından ii olur
ve ayriyeten sadece bu yazılımda ekledigin şeyleri belirtsen yani

11.11.2012 : ...

gibi

doctorrr

Üye
bak bu yenisin c6 yada istiyoruz patron

Konu Sahibi
ana başlıkta eklenicektir güncelleme bilgileri...
gece belki ekleyemem belkide yarına kalır duruma göre bakıcam artık

- - - Eklendi - - -

bak bu yenisin c6 yada istiyoruz patron
gelicek gelicek mahrum bırakmam

Tepkiler: doctorrr