nedim6363
Üye
Kullandığım phoenix sürümü eski.ondan da kaynaklanabilir.kullandığın sürüm sitede mevcut mu? varsa linkini rica edebilirmiyim.teşekkür ederim.kolay gelsin.
upload % 55 de şuan... kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor... c7 ve 701 de hiç rastlamadım o soruna olsa çözeceğim ama yok hata, olmayan hatayı da nasıl çözeceğimi bilmiyorum
Kullandığım phoenix sürümü eski.ondan da kaynaklanabilir.kullandığın sürüm sitede mevcut mu? varsa linkini rica edebilirmiyim.teşekkür ederim.kolay gelsin.
rofs2 / private / 10202be9 un içindeler...
upload % 55 de şuan... kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor... c7 ve 701 de hiç rastlamadım o soruna olsa çözeceğim ama yok hata, olmayan hatayı da nasıl çözeceğimi bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
c6 Linki Yenilendi...
Hakan abi sana skyptan birşeyler sorabilirmiyim facede olabilir twitterda
sabah denerim hocam geç oldu çok teşekkür ederim ilgin için
- - - Eklendi - - -
flashladım ses düzelmiş eskiye dönmüş dolby de var tadını çıkaracak bi cfw oldu
çok sağolun hocam Allah razı olsun
upload bitince yenilenecektir...n8 link kırık bakabilir misin saygılarımla
benim skypeı ekle abi o zaman esvat@outlook.com müsait olduğun zaman konuşuruz
Hakan abi sorun tam olarak ne ? Arkadaşlar neyden şikayetçi bence C7 dün servisten geldi.Hemen attım yeniyi.Yarında yolcuyum sorun neyse bi söylede olmadı bende yeni yüklediğini atayım hemen.Yolda rezil olmayalım
- - - Eklendi - - -
acil cevap verebilecek biri yok mu
Abi bide son ricaupload bitince yenilenecektir...
- - - Eklendi - - -
sen ekle ben birazdan açarım. hakanguven_35@hotmail.com
- - - Eklendi - - -
Dolby unutmuştum, birde ses genişletilmesi yapıldı ama çok ses çıkıyor diye istemediler bende orjinaline çevirdim...
upload bitince yenilenecektir...
- - - Eklendi - - -
rica ederimTeşekkürler
700 de flaşh varmıAbi bide son ricael feneri widgeti 700de yok bana sadece onun senin kullandığın şeffaf mif dosyası lazım biri verebeilirmi bana onu ekledim abi
E7 Linki Yenilendi...
- - - Eklendi - - -
rica ederim
- - - Eklendi - - -
700 de flaşh varmı
hım ben yok biliyorum el fenerini eklemedim. yenilerim 700 linkinideVar abi var
ana başlıkta güncelleme bilgileri yazıyor... tabi kuranlar söylerse herkeze yardımcı olmuş olurlar... rica ederimOkadar çok mesaj yazılmış ki 3 gündebazı şeyleri gözden kaçırmış olabileceğim için, C7'de durum nedir? sanırım bir güncelleme gelmiş. Kullananlar eksi ve artıları yazabilirler mi? Güncelleme ne için geldi?.
Hakan eline sağlık, makyajsız final evols kurulu hala bende. Hatırlarsan makyajlı finalde batarya sorunu yaşamıştım... Eminim buda çok güzeldir. Yorumları aldıktan sonra kurulu düzenimi bozmaya cesaret edebileceğimEllerin dert görmesin.
N8 Linki Yenilendi...
- - - Eklendi - - -
hım ben yok biliyorum el fenerini eklemedim. yenilerim 700 linkinide
- - - Eklendi - - -
ana başlıkta güncelleme bilgileri yazıyor... tabi kuranlar söylerse herkeze yardımcı olmuş olurlar... rica ederim
Uğraşma abi ya sadece mifi ver ben verim linki sana ekle siteye
nedenabi dur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?