Evols™ [26.06.2013]

achambo

Üye
kameradan yine geç çıkıyo

cebimci

Üye

valla abicim çok iyi olur ama benim evde pc yok kafeye gitmem gerekiyor gittiğim zaman da sen online olur musun o sorun işte

Konu Sahibi
1.Nesil E7 Yazılımına Dolby Eklenip, Link yenilenmiştir...

- - - Eklendi - - -

valla abicim çok iyi olur ama benim evde pc yok kafeye gitmem gerekiyor gittiğim zaman da sen online olur musun o sorun işte
İnşallah diyelim kardeşim

cebimci

Üye
1.Nesil E7 Yazılımına Dolby Eklenip, Link yenilenmiştir...

- - - Eklendi - - -

İnşallah diyelim kardeşim

abicim online olmazsin sanırım o yuzden orjinal yazılımın kilidini nasıl kırarım anlatabilir misiniz?

klavyeci

Üye
C7 için olanıda bekliyoruz kardeş

yok yok hocam ben daha kullanmadım yorumlardan gördüm sadece bilgi almak istedim. Birinci seviyede bile çok fazla ses veriyor yazmış MaxipmaN onu öğrenmek için

MaxipmaN

Üye

problem şu dostum birince kademedeyken bile sanki sesi %50 açmışız gibi yüksek ses çıkıyor beynim bulandı yoksa seste sıkıntı yok dolby yok onu biliyon zaten

Konu Sahibi
yok yok hocam ben daha kullanmadım yorumlardan gördüm sadece bilgi almak istedim. Birinci seviyede bile çok fazla ses veriyor yazmış MaxipmaN onu öğrenmek için

problem şu dostum birince kademedeyken bile sanki sesi %50 açmışız gibi yüksek ses çıkıyor beynim bulandı yoksa seste sıkıntı yok dolby yok onu biliyon zaten

eğer çok istek varsa kaldırayım. Dolby ekleyip upload edersem bir daha link filan yenilemem şimdiden söylüyorum...

Tepkiler: MaxipmaN

cebimci

Üye
Hakan abicim fazla oluyorum kusura bakma ama hani bana 10281872, 101f880a 10282EDC bu üçünü ofwnin rofs2den çekip aynı yere aktar dedin ya işte o dosyalar tam olarak nerededir yani sistemde mi private de mi ve hangi isimli klasöre giricem ki o üç dosyayı alayım yoksa direk ana dizinde filan mıdır?

Konu Sahibi
rofs2 / private / 10202be9 un içindeler...

MaxipmaN

Üye

eğer çok istek varsa kaldırayım. Dolby ekleyip upload edersem bir daha link filan yenilemem şimdiden söylüyorum...

kaldır gitsin abi bi arkadaş daha var benim de memnun olmadığımı söylemiş ses isteyen rompatcherdan yama açar halleder bence eskisine dönsem böyle hızlı değil çünkü

Konu Sahibi
kaldır gitsin abi bi arkadaş daha var benim de memnun olmadığımı söylemiş ses isteyen rompatcherdan yama açar halleder bence eskisine dönsem böyle hızlı değil çünkü
c6 upload ediyorum, hem dolby hemde ses orjinalliğini kontrol edip söylersen sevinirim...

Tepkiler: MaxipmaN
hakan kardeşim c6 nin uploadı bitti mi? bide flaş yüzde 90larda hata veriyor.bunun bir çözümü yok mu? işletim sistemim windows 7 phoenix uyumluluk ayarını xp yapıyorum ama yine de 90larda hata veriyor.

Konu Sahibi
hakan kardeşim c6 nin uploadı bitti mi? bide flaş yüzde 90larda hata veriyor.bunun bir çözümü yok mu? işletim sistemim windows 7 phoenix uyumluluk ayarını xp yapıyorum ama yine de 90larda hata veriyor.

upload % 55 de şuan... kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor... c7 ve 701 de hiç rastlamadım o soruna olsa çözeceğim ama yok hata, olmayan hatayı da nasıl çözeceğimi bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

c6 Linki Yenilendi...

Tepkiler: MaxipmaN ve nedim6363