Kayahan14
Üye
Abi N8 dosyası ne zaman yenilecek hala beklemedeyiz..
Hakan 701de kamera problemi çözüldü dimi flashlayacam şimdi ?
hakan bir sıkıntı da bende var. dfs7x92_light_notification_control.rul ve dsf7x92_light_mutekey.rul doğru çalışmamakta. bunu nasıl düzeltebilirim?
Hakan abi widget ve ekran koruyucuları çeşitliliği çok iyi olmuş bi de o kılavuzu falan kaldırabilirdin
ayrıca telefon açıkkan başlattım kapandı splashscreen 2–3 dk yüklendi ardından bu hatayı verdi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tekrar açtım orjinal fw denedim olmadı ne yaptıysam olmadı rn sonunda kurcalarken şu ayarları yaptım öyle yüklendi acaba zaten öyle mi olması gerekiyor du
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve yine %90 la bitti flaş
hard format at, depoyu biçimlendir, eski yazılım dosyalarını sil yenilerini öyle at rm klasörüne kesin bir yerden yanlışlık yaptın.. ayrıca yazılımı yazılım sıfırla ile atmayı unutma..eline sağlık hakan ben saatt 14 de 603 çe cfw yi kurdum 512 mb c hafızası ile açıldı açıldıktan sonra 7370 kare yapıp soft format attım menü vs 5 dakika boyunca takıldı sonra düzeldi bi sorun yok şimdi, baktım sen 603 linkini yenilemişsin ne değişiklik olduda yeniledin acaba yeniden indirip kurmak gereklimi
yükleme talimatlarını dikkate aldınmışimdi baktım msj alıp göndermiyor genel : mesaj sunucusunda hata uygulamalar kapatılacak deyip mesajlardan çıkıyor
hayır değiştirdin demedim. normalde çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. ne engel oluyordur onu sormak istedim
cfw den pek anlamam ancak gayet güzel bişeye benziyor emeği geçenler gerçekten iyi iş çıkarmışlar bunu tele yüklemeyi düşünüyorum ancak tekrar orjinal eski haline döndürebilirmiyiz telefonu phoneix le çünkü bi 4-5 ay daha garantisi var
Saol krdesm indirip kurayım
% 90 hatası versin zaten onu umursama sen...Abi farklı atmıyorum ki sw reset ten başlattım işte
- - - Eklendi - - -
Ayarlar la oldu normal anlatımla hatayı verdi zaten
Yorumun için teşekkürler, daha ne diyeyim güle güle kullan kardeşimyazılım 100 de 100 yuklendi dostum açılış güzel olmuş, yanlız widget menusunda 6-7 tane tercih var gereksiz gibi geldi bana, onun dışında iyi görünüyor cihaz akıcı, kameradan pek anlamam ama eskisine göre daha iyi ve açılışı kapanışı seri olmuş. emeğin için tekrar teşekkürlerşimdi modlama bölümüne bi giriş yapayım
Hayır abi zaten şu ana kadar tüö flashlarda o hata geldi kabloyu çektiğimde yüklenmiş oldu orda gelen hata %90 olduğunda değil ilk başta geliyor neden o hatayı veriyor ben doğru ayar mı yapıyorum
eski kullandığın cfw lerden kırıntılar kalabilir. yazılımda sorun olup olmadığını anlaman için. hafi kartı , depo biçimlendir hard format ve öyle kullan yedek alıp sonra geri yüklemen bile karıştırır yazılımınormalde bütün ışıklar yanıp sönüyordu aranma anı olsun sonrası olsun. şimdi sadece aranmadan sonra yanıp sönüyor. neyse biraz kurcalarız artık. tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?