haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi ön kamera bir sorun var sanırım, ön kamerayı açtığımızda herşey normal ama fotoğraf çekince fotoğrafın açıları falan değişiyor önce ters dönüyor sonra düzlüyorum bakıyorum ki mesala sağa bakıyorsam fotoğrafı çektiğimde sola bakıyor gibi çıkıyorum
2dede şuan var. yoğunum o yüzden b aralar format atıp uygulamaları tekrar kuracak zamanım yok...
- - - Eklendi - - -
o zaman çalışmazlar
Beyler şu phoenix klasörüne falan yaptım işlemleri.Phoenixten firmware update deyip kodu falan seçip direk refurbish mi yapıyoruz yoksa dosyaları düzenlemek gerekiyor mu ?
Abi sen en iyisi 700 ün dosyalarını at bana ben atayım herkesin işi görülsün
Tamam tesekkurler
hehe bu günü saymayın son 5 gün... ana sayfadaki resimleri yeniliycem ama fark yok anlamazsınız...
fark vardı geçenki yorumlarda atmıştın abi mesaj okuyucu internet radyo falan gelmştibenim haftaya sınavlarım abi ben ancak ondan sonraki hafta atabilirim geç olsunda güç olmasın ama
abi kullanma klavuzunuda eklermisin nolur guncellemeye 6 gun kaldı sabırsızlıkla bekliyom abi sana cok tesekur ederim bizim icin ugrasıyosun ALLAH razı olsun senden
Yalnız kolay değildir ama her telefon için cfw yapmak
Abi tek eksik klavye o da olursa tamamdır
2dede şuan var. yoğunum o yüzden b aralar format atıp uygulamaları tekrar kuracak zamanım yok...
- - - Eklendi - - -
o zaman çalışmazlar
tamam kardeşimBekliyoruz abi teşekkürler
lazım abi sis yapıp paylaş bari
widget doldur diyordunuz şimdi istemiyorsunuz.. merak etmeyin ağırlaşmıyor telefon
o widgetleri kaldırsan ve konuda bir paket halinde sis olarak olarak paylaşsan isteyen yüklese daha iyi olmaz mı
Bi dakka sosyal ağlar çalışıyormu,bu harika hakan.sırf bu yüzden senin evols dan ofv ye geçmiştim.çok teşekkürler
ben widget isterim doldur sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?