Scuderia.
Üye
sosyal ağlar için sıfırdan başlamam gerekecek o zaman. buda oluyor ki her cfw i sıfırdan yapmam gerekecek.... eğer Nokia güncelleme çıkarırsa bak o zaman olur ama bu durumda sıfıra dönemem...
bir güncelleme yayınlasa yeter başka bişey istemiyorum... fotoğraflar daha net anlamanız için güncelleme yüklemeden önce resim çekin. güncellemeyi yükleyin aynı şekilde resmi bir daha çekin...Hmm anladim sosyal aglar yatti ozamannokia bu yaz tamamen cekiliyomus symbiandan oyle bilgiler var ama insallah cikar bi guncelleme
- - - Eklendi - - -
Hakan 2.nesilde kamera kalitesini arttırılmış nasıl bir fark var gözle görülür bir kalite farkı varmı ?
1. 101f876e.txt rofs2den çekip aynı yere aktar. qmltouchinput.dll coreden çekip aynı yere aktar tamamdırhakan kardesim uzun zamandır cfw ni kullanıyorum da değiştirmek istediğim 2 3 şey var yardımcı olursan.1 rehberde arama yaparken normal klavye olsa birde mesajlar lumia değilde eskisi gibi olsa orjinal fw den neleri cekmemiz gerekiyor anlatırsan sevinirim
aslında eski tarayıcıya dönsek belki sorun ortadan kalkar...sosyal ağlar dandık te tarayıcıyı düzeltip bıraksa sistemi yeter opera kullanmaktan çürüdüm ya adam gibi yapsa keşke
bir güncelleme yayınlasa yeter başka bişey istemiyorum... fotoğraflar daha net anlamanız için güncelleme yüklemeden önce resim çekin. güncellemeyi yükleyin aynı şekilde resmi bir daha çekin...
- - - Eklendi - - -
1. 101f876e.txt rofs2den çekip aynı yere aktar. qmltouchinput.dll coreden çekip aynı yere aktar tamamdır
- - - Eklendi - - -
aslında eski tarayıcıya dönsek belki sorun ortadan kalkar...
onun yapsa Nokia yapar...
abi kaydırması iğrençopera gibi kaydırma olsa süper olur
onun yapsa Nokia yapar...
- - - Eklendi - - -
TUŞ KİLİDİ EKRANINI BÖYLE YAPSAM SÜPER OLUR DERMİSİNİZ Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sis i var zaten. çokta stabil çalışıyor hiç donma yok hemen çalışıyor
abi sis olarak paylaş bence ilk sayfada kullanmak istemeyen olabilir
tabikide dönebilirsin. bunu flaşhladığın gibi ofw dosyalarıyla flaşhlarsın orjinale dönmüş olursunHerhangi bir şekilde cfw den sıkılırsak eski orjinal cfw dönme sansımız var mı ? onu sormak istedim ?
Peki güncellemeler gelmeye devam ediyor mu cfw yüklediğimizde onu sormak istedim sizlere... Birde cfw nasıl kuracagımızı anlatan bir konu var mı acaba ?
tabikide dönebilirsin. bunu flaşhladığın gibi ofw dosyalarıyla flaşhlarsın orjinale dönmüş olursun
Font olayını geç. sen daha yenisin onlarla kafanı karıştırma. ana başlıkta yükleme detaylı anlatım linki var oradan ulaşabilirsin...Peki güncellemeler gelmeye devam ediyor mu cfw yüklediğimizde onu sormak istedim sizlere... Birde cfw nasıl kuracagımızı anlatan bir konu var mı acaba ?
Birde NOKİA COOKER İLE ROFS2 AÇARAK FONTU GÖMÜN VE YENİ ROFS2 İLE FLAŞHLAYIP KULLANABİLİRSİNİZ su kısımı anlamadım ?
eğer üzerinde oynayıp kaydırmasını falan iyilestirebilirsen veya başka biri yaparsa dön gitsin güzel olur
eski tarayıcıyı port edebilirsen valla tadından yenmezrefresh tarayıcısı her türlü sorunlu..nokia da inatla hala düzeltmiyor..
c7 de yaptığın fix ile sorunsuz şekilde çalışıyor tarayıcı....
c6 ve e7 de var sorun. port edersem onlara gömerim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?