haqanguven Üye Konu Sahibi heat_shot_05' Alıntı: uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bende diyorumki. aynı widgeti c7e gömdüm onda sorunsuz çalışıyor. c6 ile uyumlu değil demekki. c6 a widget sonradan yüklenmesi gerek o zaman - - - Eklendi - - - tupyupp' Alıntı: hakan abi telefonum n8 Genişletmek için tıkla ... kardeşim senlik bir sorun var herhalde. n8 de öyle bir hata yok. yazılım yükleme talimatlarıyla yazılımı tekrardan yükle... yada kurduğun uygulamalardan birtanesi etki ediyordur.
heat_shot_05' Alıntı: uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bende diyorumki. aynı widgeti c7e gömdüm onda sorunsuz çalışıyor. c6 ile uyumlu değil demekki. c6 a widget sonradan yüklenmesi gerek o zaman - - - Eklendi - - - tupyupp' Alıntı: hakan abi telefonum n8 Genişletmek için tıkla ... kardeşim senlik bir sorun var herhalde. n8 de öyle bir hata yok. yazılım yükleme talimatlarıyla yazılımı tekrardan yükle... yada kurduğun uygulamalardan birtanesi etki ediyordur.
haqanguven Üye Konu Sahibi heat_shot_05' Alıntı: bu linktekini parçalayıp deneyeyim bide coreye mi rofs2 ye mi atmam gerek Genişletmek için tıkla ... rofs2 - - - Eklendi - - - 701 Linki Yenilenmiştir...
heat_shot_05' Alıntı: bu linktekini parçalayıp deneyeyim bide coreye mi rofs2 ye mi atmam gerek Genişletmek için tıkla ... rofs2 - - - Eklendi - - - 701 Linki Yenilenmiştir...
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: abi büyük ajanda widgetinin glass skin mif ini verebilirmisin bulamadım da Genişletmek için tıkla ... bende olanlar mod paketimdekiler başka yok kardeşim
achambo' Alıntı: abi büyük ajanda widgetinin glass skin mif ini verebilirmisin bulamadım da Genişletmek için tıkla ... bende olanlar mod paketimdekiler başka yok kardeşim
EmreSalman Üye hakan kardeşim 603kesin sorunsuz değil mi net yavaş geç iniyor bi daha indirmek istemiyorumda
haqanguven Üye Konu Sahibi EmreSalman' Alıntı: hakan kardeşim 603kesin sorunsuz değil mi net yavaş geç iniyor bi daha indirmek istemiyorumda Genişletmek için tıkla ... sorunsuzdur kardeşim
EmreSalman' Alıntı: hakan kardeşim 603kesin sorunsuz değil mi net yavaş geç iniyor bi daha indirmek istemiyorumda Genişletmek için tıkla ... sorunsuzdur kardeşim
achambo Üye haqanguven' Alıntı: bende olanlar mod paketimdekiler başka yok kardeşim Genişletmek için tıkla ... abi orda calendarwidgetlargepubicons.mif yok onun yerine başka var onu da attım isim değişmeden olmadı
haqanguven' Alıntı: bende olanlar mod paketimdekiler başka yok kardeşim Genişletmek için tıkla ... abi orda calendarwidgetlargepubicons.mif yok onun yerine başka var onu da attım isim değişmeden olmadı
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: abi orda calendarwidgetlargepubicons.mif yok onun yerine başka var onu da attım isim değişmeden olmadı Genişletmek için tıkla ... ismini değiştir at - - - Eklendi - - - 700 linki yenilenmiştir.... - - - Eklendi - - - 808 Linki yenilenmiştir...
achambo' Alıntı: abi orda calendarwidgetlargepubicons.mif yok onun yerine başka var onu da attım isim değişmeden olmadı Genişletmek için tıkla ... ismini değiştir at - - - Eklendi - - - 700 linki yenilenmiştir.... - - - Eklendi - - - 808 Linki yenilenmiştir...
achambo Üye haqanguven' Alıntı: ismini değiştir at - - - Eklendi - - - 700 linki yenilenmiştir.... - - - Eklendi - - - 808 Linki yenilenmiştir... Genişletmek için tıkla ... deniyim bakalım boş olunca
haqanguven' Alıntı: ismini değiştir at - - - Eklendi - - - 700 linki yenilenmiştir.... - - - Eklendi - - - 808 Linki yenilenmiştir... Genişletmek için tıkla ... deniyim bakalım boş olunca