achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: yok olum popup clocktaki avkon şuan kullandgm avkon dikkatımi çekti Genişletmek için tıkla ... tmm
anil41kocaeli' Alıntı: yok olum popup clocktaki avkon şuan kullandgm avkon dikkatımi çekti Genişletmek için tıkla ... tmm
haqanguven Üye Konu Sahibi tupyupp' Alıntı: Hakan Abi bazen galeriye girdiğim de telefon sapitiyor donuyor takılıyor kapatıp açıyorum düzeliyor ve görev yöneticisi çok iyi çalışmıyor kapatma tuşuna basıyorum bazen kapatmıyor. Bu sorunları nasıl asariz? Genişletmek için tıkla ... tlfnun ne mobildeyim görmüyorum şuan
tupyupp' Alıntı: Hakan Abi bazen galeriye girdiğim de telefon sapitiyor donuyor takılıyor kapatıp açıyorum düzeliyor ve görev yöneticisi çok iyi çalışmıyor kapatma tuşuna basıyorum bazen kapatmıyor. Bu sorunları nasıl asariz? Genişletmek için tıkla ... tlfnun ne mobildeyim görmüyorum şuan
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abi şu whatsappıda duzeltcenmi direk mesaj olarak gelse boyle gormuyorumda Genişletmek için tıkla ... whats app de ne var
anil41kocaeli' Alıntı: abi şu whatsappıda duzeltcenmi direk mesaj olarak gelse boyle gormuyorumda Genişletmek için tıkla ... whats app de ne var
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: direk oncekınde mesaj olarak ekrana geliyodu bunda gelmiyor Genişletmek için tıkla ... o whats app ile ilgilidir cfw ile değil.. sen modlanmış kullanıyorsan popup u kaldırmışlardır. normal whats app i kur popupta geri gelir
anil41kocaeli' Alıntı: direk oncekınde mesaj olarak ekrana geliyodu bunda gelmiyor Genişletmek için tıkla ... o whats app ile ilgilidir cfw ile değil.. sen modlanmış kullanıyorsan popup u kaldırmışlardır. normal whats app i kur popupta geri gelir
haqanguven Üye Konu Sahibi SLH.55' Alıntı: Lınkler yenilendimi Genişletmek için tıkla ... daha değil. bilgilendiririm yenilenince - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: gelmedi neyse ben bu ayna widgetini yukleyemiyorum neden Genişletmek için tıkla ... ayna widgeti gömülü zaten
SLH.55' Alıntı: Lınkler yenilendimi Genişletmek için tıkla ... daha değil. bilgilendiririm yenilenince - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: gelmedi neyse ben bu ayna widgetini yukleyemiyorum neden Genişletmek için tıkla ... ayna widgeti gömülü zaten
Scuderia. Üye anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Duvar kağıdını paylaşabilirmisin ? - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: direk oncekınde mesaj olarak ekrana geliyodu bunda gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Mesaj olarak gelmedi bana hiç onu nasıl halederiz ?
anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Duvar kağıdını paylaşabilirmisin ? - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: direk oncekınde mesaj olarak ekrana geliyodu bunda gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Mesaj olarak gelmedi bana hiç onu nasıl halederiz ?
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: ama calısmıyo bende donuyo sadece Genişletmek için tıkla ... başka biri denesin c6 da onlardadamı aynı sorun var yada sadece sendemi var
anil41kocaeli' Alıntı: ama calısmıyo bende donuyo sadece Genişletmek için tıkla ... başka biri denesin c6 da onlardadamı aynı sorun var yada sadece sendemi var
Halit O. Emekli Yönetici haqanguven' Alıntı: başka biri denesin c6 da onlardadamı aynı sorun var yada sadece sendemi var Genişletmek için tıkla ... abi ayna sorunlu çalışmıyo başka yükledim o çalışıyo senin ki sorunlu
haqanguven' Alıntı: başka biri denesin c6 da onlardadamı aynı sorun var yada sadece sendemi var Genişletmek için tıkla ... abi ayna sorunlu çalışmıyo başka yükledim o çalışıyo senin ki sorunlu
haqanguven Üye Konu Sahibi heat_shot_05' Alıntı: abi ayna sorunlu çalışmıyo başka yükledim o çalışıyo senin ki sorunlu Genişletmek için tıkla ... c7 de sorunsuz çalışıyor. Demekki c6 ile uyumsuz
heat_shot_05' Alıntı: abi ayna sorunlu çalışmıyo başka yükledim o çalışıyo senin ki sorunlu Genişletmek için tıkla ... c7 de sorunsuz çalışıyor. Demekki c6 ile uyumsuz
Halit O. Emekli Yönetici haqanguven' Alıntı: c7 de sorunsuz çalışıyor. Demekki c6 ile uyumsuz Genişletmek için tıkla ... uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - haqanguven' Alıntı: c7 de sorunsuz çalışıyor. Demekki c6 ile uyumsuz Genişletmek için tıkla ... uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: heat shot at bakim onu bana Genişletmek için tıkla ... www.n8fanclub.com/2013/04/new-home-screen-widgets-update-belle-fp2-808-701-603-700.html?m=1
haqanguven' Alıntı: c7 de sorunsuz çalışıyor. Demekki c6 ile uyumsuz Genişletmek için tıkla ... uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - haqanguven' Alıntı: c7 de sorunsuz çalışıyor. Demekki c6 ile uyumsuz Genişletmek için tıkla ... uyumsuz değil abi başka bi yerden indirdiğim çalışıyor senin gömdüğün widget sorunlu sadece - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: heat shot at bakim onu bana Genişletmek için tıkla ... www.n8fanclub.com/2013/04/new-home-screen-widgets-update-belle-fp2-808-701-603-700.html?m=1