odio
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama daha gıcık bi intikam yöntemi önerirseniz çok sevinirim
Sende onun evlilik yıldönümünü unut..
+1Aslında intikamdan ziyade a21a abimize katılıyorum, kafasını meşgul eden bir şeyler olmalı. Her şey yolunda ise, maddi sorunlar yoksa, sağlığınız iyiyse, işleri yolunda ise buna rağmen unuttu iseeeeeee, işte intikam planı
Öncelikle mazlum olmak her zaman için iyidir. En iyi intikam, süründürmektir böyle zamanlardaKıymetini bilmesi açısından Azıcık surat asmak, küsmek, kırıldığını belli etmek, eşinin seni anlamasını sağlayabilir Yine de daha da intikam almak istiyorsan, ki tavsiye etmem ama kendin bilirsin, eminim uygun bir intikam aklına gelecektir
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. omayra fikirlerin için saol kesinlikle uygulucam ve bu ona birazcık pahalıya malolucakisteklerimi böyle sunucam ve kendini affettirmek için bu duruma düşcek . sonrada nasıl unuturum diye bunu yapcak
teşekkür ederim ablacım. sana tavsiyem baştan eğit ki unutursa başına gelecekleri bilsin
asılmıs bi surat erkekgin en nefret ettigi seydir....hep kadınlar konusur paylasır diosunuz , e paylasın.....ignelemden azarlamadan...hatta unutöus gibi yaptın biliyorum dierek siz hatırlatın.......yapıcı olun ki o yapıcı olmadıında sikayet edebilesiniz........
evliligi karsılıklı inatlasmalar imalar ve surtusmeler olmaktan kurtarmak sizin elnizde.....
asılmıs bi surat erkekgin en nefret ettigi seydir....hep kadınlar konusur paylasır diosunuz , e paylasın.....ignelemden azarlamadan...hatta unutöus gibi yaptın biliyorum dierek siz hatırlatın.......yapıcı olun ki o yapıcı olmadıında sikayet edebilesiniz........
evliligi karsılıklı inatlasmalar imalar ve surtusmeler olmaktan kurtarmak sizin elnizde.....
herşey bizim elimizde... ama yine de herşey karşılıklı bence...
Siz kendi payınıza duseni yaarsanız isin yarisi halledilmis olur.....
Bi hatanız icin surat asan kac arkadasınız var?.....bole arkadaslarınız varsa onları cok mu seviyosrsunuz...?.....Arkadaslarınıza da hatalarında nasıl tepki veriyorsunuz? yada nasıl tepki vermeyi uygun buluyorsunuz?...Cogu insan (kadın olsun erkek olsun) arkadasına gosterdigi saygıyı esine gostermez.........
Bütün fedakarlıklar erkeklerden geliyo ve bekleniyo nedense , bütün gün bekledim ama bişe sölemedi, mesajda atmadı, aramadı sormadı vs,,,,birde şu taraftan baksak meseleye, ben unutmuş olabilirim gün içinde onlarca olay oluyo ve insanız sonuçta, unutabiliyoruz
Benim sözlüm örnek veriyorum''hayatım bugün tanışma yıldönümümüz dese, ben unutsam bile o bana o an hatırlatsa, hemen küsmek çok saçma gelmiştir bana ,neden bütün inceliker erkeklerden beklenir hiç anlamam,,
(sözlüm bu yazıyı okumasın)
valla ben eşimi bunca yıllık evliliğimiz boyunca hiç asık suratla karşılamadım .kesin olan bişey varki evlilikte en çok kendinden ödün veren kadınlar oluyo.hatırlayıp kutlıcağı bi evlilik yldönümü bide doğum günüm.ben hiç unutmam onunkini aynı hassasiyeti beklememde doğaldır heralde .haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?