evlenmeden yaşanırmı sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
evlenmeden yaşanırmı sizce?
evlenmeden yapayanlız yaşayan birini gördünüzmü örnek verebilirsiniz.

qirL1903

Üye
Ben cok gördüm neden olmasınki

Tepkiler: Lord_oF_Dark

mekanik

Üye
çok nadirdir... insanın yaradılışına ters bi durum... yani sen de düşünüyosan vazgeç dostum...

Aziz™

Üye
çok nadir insan yanlızlık durumuna katlanabilir.oda çok zor

Konu Sahibi
evet zaten yanlız yaşamam ben ömür boyu yanlız yaşayamaz hiç bir insan... çünkü çok zorr .

Yağmur

Üye
benim çevremde bi sürü evlenmeyen ve de evlenmeyi düşünmeyen yalnız insanlar var hallerindende memnun görünüyorlar...

Aziz™

Üye
ömür boyu öyle kalacaklarını hiç mi hiç sanmıyorum

Tepkiler: qirL1903
Kesinlikle evet..Ben düşünüyorum şahsen

bana ters ..kişiye kalmıs bir durum..nasıl bir cevrede yetıstıysa galıba ona baglı..cevresınde ailesınde yasayan varsa ona da dogal gelır =)

Konu Sahibi
ömür boyu yanlız yaşamak koymazda. hayırlı bi eş bulmak bulamamk koyar insana bu zmanada güvenilecek birini bulmak zor..sevgilis olmayan kız nerdeyse yok.:S:S

Tepkiler: atmaca508

Nef'i

Üye
tek başına delirirsin ama sırf bunun içinde evlenilmez ki

oguz1721

Üye
benim 2 erkek öğretmenim bekar yaşıyorlardı birini annesi evlendirmemiş adam kendini içkiye vermişti diğeri gayet normal yaşıyordu

Larismus

Üye
bence cok zor olur. insan arar bir süre sonra hayat arkadası. ama cok inat ediyorsan sen belki yasayabilirsin tabi

yanlızlığını bitirmek için evlenmemek lazım doğru insanı bulamasan yanlızken yaşadığın hayat evlendikten sonraki hayatından bin katlı iyidir size tafsiyem evleneceğin kişiyi iyi tanıyın bol bol vakit geçirin uzun zaman tanımaya çalışınki bütün huylarını artılarını eksilerini öğrenin ondan sonra karar verin

PureFood

Üye
İnsan ömrü boyunca yanında olacak birini mutlaka arar.
Yaşanmaz. Yaşayan mutlu olur mu bilemem ama şu var ki,

YALNIZLIK ALLAH'A MAHSUSTUR. boşuna denmemiş.

Praetor

Emekli Yönetici
Yaşanır elbette.
Ancak kastettiğin "tercih edilir mi" ise, en basit şekliyle doğamıza aykırı olarak cevaplayabilirim.
Elbette kimileri sıradışı bir hayatı seçebilir.

En temel içgüdümüz üreyerek türümüzün devamını sağlamak.
Bu nedenle çiftleşiyoruz.
Ancak biyolojik olarak hayvanlarla pek çok ortak özelliğimiz olsa dahi hayvan değiliz
O nedenle üreme güdümüzü estetize ediyoruz. Ahlak ve hukuk kurallarıyla çevreliyoruz. Doğurup sokağa salmıyoruz, pek çok hayvan gibi sorumluluk duygusuyla hareket ederek yavrularımızın bakımını üstleniyoruz. Ancak bunu da "insanî" bir şekilde yapıyoruz...
Yani yuva kurarak.

mutlaka yaşayan vardır. En genç dayım gibi

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
erkekler yaşayamaz
kadınları bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...