arslansem Üye Mahmut Tuncer de olabilir.Beleşe getiririz hem Ya da bu gidişle Su Gibi,Desti İzdivaç sunucuları olabilir diye düşünüyorum
Mahmut Tuncer de olabilir.Beleşe getiririz hem Ya da bu gidişle Su Gibi,Desti İzdivaç sunucuları olabilir diye düşünüyorum
Salihyet Üye Konu Sahibi hiker_lover' Alıntı: bn sevdiğim ilk kızın olmasını isterdimm nasıl ama :-))) Genişletmek için tıkla ... Çok riskli
hiker_lover' Alıntı: bn sevdiğim ilk kızın olmasını isterdimm nasıl ama :-))) Genişletmek için tıkla ... Çok riskli
Marchegiani Üye Simply Flummoxed' Alıntı: Cumhurbaşkanı ile Başbakan fena olmazdı... Genişletmek için tıkla ...
chakır66 Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: ümit besen olsun şimdi aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... valla banada o geldi yada şafak sezer
TuRkiShCowboy' Alıntı: ümit besen olsun şimdi aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... valla banada o geldi yada şafak sezer
Praetor Emekli Yönetici Bora' Alıntı: Forumdan derseniz Melek olsun isterim Bide Ata Abi Genişletmek için tıkla ... Neden ben dedim bir an
Bora' Alıntı: Forumdan derseniz Melek olsun isterim Bide Ata Abi Genişletmek için tıkla ... Neden ben dedim bir an
__Midas__ Üye en iyi iki arkadaşım, hemde çok iyi dostlarım, gülay ve burcu arkadaşlarım olmasını isterdim, ve olucaklarda
en iyi iki arkadaşım, hemde çok iyi dostlarım, gülay ve burcu arkadaşlarım olmasını isterdim, ve olucaklarda
Penelope Üye Sanatcı olarak Funda Arar olmasını isterdim. Arkadaşlarım arasında seçim yapamıyorum ( hiç birini kırmak istemem) o yüzden kuzenim olacaktır.
Sanatcı olarak Funda Arar olmasını isterdim. Arkadaşlarım arasında seçim yapamıyorum ( hiç birini kırmak istemem) o yüzden kuzenim olacaktır.
zibidi39 Üye eger esımle dewamlı gıttıgımız bı cafe restaurant fılan varsa orasının sahıbının olmasını ısterdım