Evkurdan telefon alan var mı

Konu Sahibi
Evkurdan telefon alan var mı
Arkadaşlar evkurdan telefon alan var mı acaba ? S4 siparişi verdim garantiyi sordum samsung tr dediler ? Sizce herhangi sorun çıkar mı ? Fiyatı uygun fiyatı politikası yapmayalım.

Sanırsam paralel ithalat ürünü olabilir. Kvk genpa teleservice garantili olmaz. Arıza durumunda ithal eden firma ile tamir ettirirler (tahminimce)

Tepkiler: Kingmortall
    Konu Sahibi
Kimisi başarı garantili diyor kimisi böyle diyo anlamadım gitti

En güzeli evkurdaki satıcı arkadaştan bilgi almak. Arıza durumunda neresi tamir ediyor öğrenin. Hatta garanti belgesinde yazar. Ona göre hareket edin.

Konu Sahibi
Alırken sordum telefon garantisi samsung mu diye evet 2 yıl samsung tr garantili hatta servis hemen ileride dediler

Archonn

Üye
Evkur kadar müşteriyi sal*k yerine koyup düdüklemeye çalışan mağaza görmedim.
1999 liraya bir tek orası satıyor s4 ü. Fiyatı nasıl uygun anlamadım.

Konu Sahibi
15 ay senet yaptım vade farkı koymadılar

Evkur kadar müşteriyi sal*k yerine koyup düdüklemeye çalışan mağaza görmedim.
1999 liraya bir tek orası satıyor s4 ü. Fiyatı nasıl uygun anlamadım.

Kredi kartı olmadan senetle uzun vadede verdiği için olabilir mi acaba? (Şahsen oradan telefon almanın bir esprisi yok.zamanında 5800 almak istedim 550 lira olan telefona 1100 lira civarında fiyat çekmişlerdi piyasayı bilmesem öpecekler. Arkama bakmadan uzaklaştım)

- - - Eklendi - - -

15 ay senet yaptım vade farkı koymadılar

Piyasanın üzerine vade farkı koymuşlar çaktırmadan.

Konu Sahibi
Umarım bir sorun çıkmaz

Evet arkadaş haklı bende s4 aldım resmen insanı s@l@k yerine koyuyorlar telefonu 25-28 mayısta göndericez dediler sonra 1-5 e ertelediler mazeret olarakta hataydaki patlama yüzünden gümrüklerin karıştığını söylediler hataydaki gümrükle ne alakası var dedim kaçak malmı getiriyosunuz dedim şikayet edicm felan dedim sonra 25 mayıs dağıtım günü alanlara sırayla dağıtıcaz dediler bu ne demek oluyor insanı s@lak yerine koyuyorlar telefonda bi sorun çıkarsa beraber şikayet ederiz merak etme

Konu Sahibi
Aynen kardeşim banada 15 hazirana kadar dediler. Umarım samsung tr garantisi vardır

Archonn

Üye

Evet o sebepten. Sadece telefonlarda değil her ürünün fiyatı pahalı.
Kredi kartsız taksit yaptıkları için uçuk vade farkı koyuyorlar.

Konu Sahibi
Umarım Bir Sorun Çıkmaz.

muellif

Üye
Samsung TR garantili diyorsa öyledir o konuda yalan söleyemezler. Ama telefonu eline aldığında ilk önce kutuya bak kutu kenarında ki etiketlerin birinde yazar garantisi oradakini bulamazsan içinde ki garanti kağıdında yazar. Ama kafamı kurcalayan bir şey var bu fiyata nasıl senetle bu telefonu veriyorlar.

Konu Sahibi
evet bende ilk oraya bakıcam Logolara Samsung genpa vb Gibi. Fiyat Konusunda Bende Şaşırdım Gerçekten.

Telefon yeni ve kampayalı olduğu için bu fiyata satıyorlarmış.

Konu Sahibi
Garantide sorun cıkmaz inşallah. Ben aradım evkur müşteri hizmetlerini işlem onaylandı 3 iş günü içinde kargo gelcek mi ne öyle diyodu telesekreter ama bize magazada 15 haziran dediler

sen yanlış anlamıssın telefon 25 may da evkura teslim edilecek onlarda dağıtacak.

benim birader almıştı 6 senede zor bitirdi borcunu sakın bulaşma bir taksitini gecikince hemen faizi koyuyor