lolaman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler çok vahşi bi tür kendisi ama çok fotojenik bi yapısı varHay maşallah
Valla bunu ben almadım kardeşim görmüş pazarda saldırmış istiyorum diye annemde sussun diye almış ama bin pişman ötüyoda ötüyo gerçi ben eğittim bunugeçen ablam da almış renkli , hayvan atlayıp zıplıyo poşetten kurtulmuş geziyordu mutfakta
Teşekkürler çok vahşi bi tür kendisi ama çok fotojenik bi yapısı var
Yok yok ölmedi bu biliyorum pek çok deneyimim oldu ama artık büyüdü bu kuyruğundaki tüyler kalınlaştı kanatlarını çırpıp 6 cm kadar havalanabiliyodikkat edin çabuk ölüyorlar
Valla bunu ben almadım kardeşim görmüş pazarda saldırmış istiyorum diye annemde sussun diye almış ama bin pişman ötüyoda ötüyo gerçi ben eğittim bunuartık nereye gitsem peşimden geliyo bazen uzaklaşıyo gel len diyorum geliyo çok vahşi ama söz dinler kamera lensine sürekli uçar kafa atıyo
Zaten 2. fotoğrafta düşünceli bi hafası var fotoları çekerken karıncaya saldırdı yedi karıncayı kurtaramadım
Belli oluyor kaprisler felanbi yan dönmeler bi sırt çevirmeler
Bence alın yani bizimki erkek gerçi horoz olcak işte dedim kuyruğundaki tüyler falan kalınlaştı bayağı kanatları büyüdü 4 gün sonra büyümüş halinin resmini atarım Allah'ın izniyle o zamanda göster babana çok sevimli yaratıklarYav babama gösterdim bizde alsak beslesek nasıl olur dedimTamam alalım ama 15-20 gün sonra kocaman tavuk olacak o zaman da sevebilecek misin dedi Kalakaldım öylece..
Bence alın yani bizimki erkek gerçi horoz olcak işte dedim kuyruğundaki tüyler falan kalınlaştı bayağı kanatları büyüdü 4 gün sonra büyümüş halinin resmini atarım Allah'ın izniyle o zamanda göster babana çok sevimli yaratıklar
vaaayyYok yok ölmedi bu biliyorum pek çok deneyimim oldu ama artık büyüdü bu kuyruğundaki tüyler kalınlaştı kanatlarını çırpıp 6 cm kadar havalanabiliyo
Ne sandın ergenlik çağına girdi kerata
vaaayy
Ne sandın ergenlik çağına girdi kerata
İsyanlarda şu an ötüyo deli gibi
İsyanlarda şu an ötüyo deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?