Evin neşesi ve gürültü kaynağı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Evin neşesi ve gürültü kaynağı:D
Evet fotoğrafları çekmek çok kolay olmadı çok kez saldırıya uğradım ama sanırım buna değdi.Maşallah deyin hea

Saldırıya uğradığım fotoğraflar:

Türe

Üye
geçen ablam da almış renkli , hayvan atlayıp zıplıyo poşetten kurtulmuş geziyordu mutfakta

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
geçen ablam da almış renkli , hayvan atlayıp zıplıyo poşetten kurtulmuş geziyordu mutfakta
Valla bunu ben almadım kardeşim görmüş pazarda saldırmış istiyorum diye annemde sussun diye almış ama bin pişman ötüyoda ötüyo gerçi ben eğittim bunu artık nereye gitsem peşimden geliyo bazen uzaklaşıyo gel len diyorum geliyo çok vahşi ama söz dinler kamera lensine sürekli uçar kafa atıyo

doctorrr

Üye
dikkat edin çabuk ölüyorlar

haha ulan bendede wardı aklıma gldı ewın ıcınde at gıbı kosturuyodum hayvanı ıyı kosuyodu kerata sonra rahmetlı oldu

Türe

Üye

ilginç yaratıklar

Yav babama gösterdim bizde alsak beslesek nasıl olur dedim Tamam alalım ama 15-20 gün sonra kocaman tavuk olacak o zaman da sevebilecek misin dedi Kalakaldım öylece..

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yav babama gösterdim bizde alsak beslesek nasıl olur dedim Tamam alalım ama 15-20 gün sonra kocaman tavuk olacak o zaman da sevebilecek misin dedi Kalakaldım öylece..
Bence alın yani bizimki erkek gerçi horoz olcak işte dedim kuyruğundaki tüyler falan kalınlaştı bayağı kanatları büyüdü 4 gün sonra büyümüş halinin resmini atarım Allah'ın izniyle o zamanda göster babana çok sevimli yaratıklar

Gösteririm neden göstermeyim Sonunda bi civcivimiz olur ne güzel sev dur

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim dışarı çıkmasını istiyo çekiyorum şuan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...