Sıla_mucx Üye istanbulda yaşıorm =) pşt sen ordaki "wentworth miller" prison break" in başrol oyuncusu mu?
GoDLoVe Üye eski üyeyim hatta bu ikinci üyeliğim...hey sen alttaki.... "evet" ve "hayır" kelimelerinden birini söylememek zorunda olduğun bu konuda birini söylemek zorunda kalsaydın hangisini söylerdin_? "evet" mi "hayır" mı_?
eski üyeyim hatta bu ikinci üyeliğim...hey sen alttaki.... "evet" ve "hayır" kelimelerinden birini söylememek zorunda olduğun bu konuda birini söylemek zorunda kalsaydın hangisini söylerdin_? "evet" mi "hayır" mı_?
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi Tüh olaya bak bende bilmiyorum alttakine soralım bu konu hakkında bişey biliyomusun
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi Konunun amacı Konu başlığında belirttiğim gibi o kelimeleri söylememek hey alttaki yağmuru severmisin?
Konunun amacı Konu başlığında belirttiğim gibi o kelimeleri söylememek hey alttaki yağmuru severmisin?
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi Çıkmasın çünkü altta ben varım hey alttaki hala alttakinin canının çıkmasını istiyormusun
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi Çünkü Konuya Hızlı Mesaj Attım Ve başka okuyan yoktu (yani ben olucaktım )