Uzmandede Üye Rahatsız eder tuvaletten çıkamazsın Alttaki yaşıyorsan evet yaşamıyorsan hayır de bakam
Reşwan Emekli Yönetici Bir benim birde benden içeri. Beni benden alan içimde'ki diğeri. Alttaki aslında istanbul'lumusun.?
Reşwan Emekli Yönetici Biri evet mi dedi bana mi öyle geldi. Yakaladım hehehe. Ekran görüntüsünü alayım sonra cepten olmuyor. Alttaki az önce evet mi dedin sen.?
Biri evet mi dedi bana mi öyle geldi. Yakaladım hehehe. Ekran görüntüsünü alayım sonra cepten olmuyor. Alttaki az önce evet mi dedin sen.?
Necmati Üye Necmati™;3033011' Alıntı: yok ben senin dediğinden demedim alttaki sen yes'in Türkçe anlamını söylermisn bana.. Genişletmek için tıkla ... ramazan başkan' Alıntı: Allah korusun!!! Ben cimbomluyum alttaki sen yaşıyormusn? Genişletmek için tıkla ... neden bu soruya bu cevap
Necmati™;3033011' Alıntı: yok ben senin dediğinden demedim alttaki sen yes'in Türkçe anlamını söylermisn bana.. Genişletmek için tıkla ... ramazan başkan' Alıntı: Allah korusun!!! Ben cimbomluyum alttaki sen yaşıyormusn? Genişletmek için tıkla ... neden bu soruya bu cevap