zibidi39 Üye uçmanın cesıdıne baglı kaayı bulup pilot olup ucmaksa kesınlıkle ısterdım alttakı canın sıkılıomu --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Evet Alttaki uçmak ister miydin? Genişletmek için tıkla ... ewet deıdn
uçmanın cesıdıne baglı kaayı bulup pilot olup ucmaksa kesınlıkle ısterdım alttakı canın sıkılıomu --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Evet Alttaki uçmak ister miydin? Genişletmek için tıkla ... ewet deıdn
Praetor Emekli Yönetici Bitmedi Gerekirse sileriz mesajları Karıştımışım hakkaten yahu... s Alttaki sence karıştırdım mı?
zibidi39 Üye Burcu' Alıntı: Hayır bitmedi.. Adminlerin dokunulmazlığı vardır Alttaki sence bu oyun bitti mi? Genişletmek için tıkla ... burcuda hayır dedı bılmıonua abıcım bu ısı oynamayın o zaman 2 mesajda 1 hayır 1 ewet
Burcu' Alıntı: Hayır bitmedi.. Adminlerin dokunulmazlığı vardır Alttaki sence bu oyun bitti mi? Genişletmek için tıkla ... burcuda hayır dedı bılmıonua abıcım bu ısı oynamayın o zaman 2 mesajda 1 hayır 1 ewet
Mustafa Furkan Üye insanım tabi ki.. Düşünebiliyorum çünkü.. Praetor' Alıntı: Azıcık da oyun oynasak mı? Genişletmek için tıkla ... Oynuyorum zaten bak seninle konuşmalarımıza; hiç evet, hayır demiş miyim? Alttaki yanılıyor muyum?
insanım tabi ki.. Düşünebiliyorum çünkü.. Praetor' Alıntı: Azıcık da oyun oynasak mı? Genişletmek için tıkla ... Oynuyorum zaten bak seninle konuşmalarımıza; hiç evet, hayır demiş miyim? Alttaki yanılıyor muyum?
Praetor Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: insanım tabi ki.. Düşünebiliyorum çünkü.. Oynuyorum zaten bak seninle konuşmalarımıza; hiç evet, hayır demiş miyim? Alttaki yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla ... Senin yaklaşımını sevsinler Hani soru? Soru var mı burada alttaki?
Mustafa Furkan' Alıntı: insanım tabi ki.. Düşünebiliyorum çünkü.. Oynuyorum zaten bak seninle konuşmalarımıza; hiç evet, hayır demiş miyim? Alttaki yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla ... Senin yaklaşımını sevsinler Hani soru? Soru var mı burada alttaki?
Sidretül Münteha Üye yalnızkovboy' Alıntı: yok alt türkiye kupasını fenerbahçe aldı mı ?? Genişletmek için tıkla ... Aldı Canın Sıkılıyomu ?
yalnızkovboy' Alıntı: yok alt türkiye kupasını fenerbahçe aldı mı ?? Genişletmek için tıkla ... Aldı Canın Sıkılıyomu ?