Yasminozz Üye evet..... alttaki;hiç en yakın arkadaşına ufakta olsa yalan salladın mı????(hadi hadi doğruyu söyle bari burda sallama :
evet..... alttaki;hiç en yakın arkadaşına ufakta olsa yalan salladın mı????(hadi hadi doğruyu söyle bari burda sallama :
MagNum Üye Konu Sahibi evet özeLLikLe çok yakın kız arkadaşLarımı eve aLmazdım bahane uydurup : aLttaki hiç ameLiyat oLdun mu?
evet özeLLikLe çok yakın kız arkadaşLarımı eve aLmazdım bahane uydurup : aLttaki hiç ameLiyat oLdun mu?
SALVADORE Üye evet ayakdan ufak bir operasyon geçirdim ama bir daha hastane beni kabul etmeyecekmiş iki ayagı uyuşturmak için 43 tane kapsul bitirmişler onun için kabul etmiyeceklerini söylediler : : : alttaki hiç hastanede yattınmı ?
evet ayakdan ufak bir operasyon geçirdim ama bir daha hastane beni kabul etmeyecekmiş iki ayagı uyuşturmak için 43 tane kapsul bitirmişler onun için kabul etmiyeceklerini söylediler : : : alttaki hiç hastanede yattınmı ?
MagNum Üye Konu Sahibi evet yazLıkta sabahLara kadar oynardık (internet yoktu) aLttaki kız tavLası ßiLirimsn ?
MagNum Üye Konu Sahibi arkadaşLar vaken makarna yaptım hayatımda iLkkez cuma günü aLttaki kravatLarı severmisn ?
MagNum Üye Konu Sahibi amerikada hayvanat bahçesinde buz kafeste görmüştüm ama küçüktüm o zmn aLttaki webcam ın var mı?
perfectlover Üye Hayır, ama kısa zamanda alacağım. Alttaki magazin programlarını seyrediyor musun? (Ben hiç sevmem de)
Hayır, ama kısa zamanda alacağım. Alttaki magazin programlarını seyrediyor musun? (Ben hiç sevmem de)